19 Eylül 2011 Pazartesi

Avon ultra color rich colordisiac rujlar


               CAN'T RESİST CORAL-RAVİSHİNG RED


CAN'T RESİCORAL

RAVİSHİNG RED
Koyu renkli olan, oldukça opak ve mat.Çok iddialı duruyor dudaklarda:)Açık renkli olan nispeten daha sheer yapıda ve daha parlak.İkisininde rengi ve duruşu çok güzel..

Nemlendirme özellikleri güzel.Avon, ruj işini çözmüş:)Kurutma, pürüzlü görünüm vs. yok.Kalıcılığı iyi ötesi!!Beğendiğiniz renkleri gönül rahatlığıyla alabilirsiniz..

Bu arada bu rujlar son çıkan serilerden sanırım.Sürekli yeni seriler yeni renkler çıkıyor:)

18 Eylül 2011 Pazar

Clinique high lenghts rimel


Fırça, biraz korkunç görünüyor dimi?:)Dişleri diken gibi=)Yalnız, korkulduğu gibi değil.Korkacaksak max factor masterpiece rimelin fırçasından korkalım=)Çünkü, o gerçekten dikkat etmezseniz canınızı yakabiliyor:)Dişleri sert..

Ben bu rimeli hem çok sevdim hem de hiç sevmedim=)Biraz zahmetli bi rimel.Ama, zahmetine katlanırsanız sonucu güzel..

Kirpikleri tek tek ayırıyor ve oldukça uzatıyor.Gerçekten, uzatma özelliği çok çok iyi.Kirpikleriniz kısaysa kesinlikle bu rimele bakın derim.Dolgunlukta idare eder diyeyim.Rengi, oldukça siyah.Sanki, diğer rimellerimden farklı olarak kirpiklerime bi ıslak görünüm veriyor:)Yani, diğerleri gibi mat durmuyor.İlginç..

Dikkat edeceğimiz nokta, ürün fırçaya çok geldiği için kirpiklerde rimel birikebiliyor.Buda tabi kirpiklerinizin yapışmasına sebep olabiliyor.Bu yüzden, sürdükten hemen sonra kirpiğinizi taramanız lazım.Bunu yaparsanız eğer, upuzun kirpiklere biraz zahmet çekerek ulaşabilirsiniz:)

17 Eylül 2011 Cumartesi

Guerlain terracotta skin healthy glow fondöten


                                                                02 BRUNETTE
Bu ara guerlain yaza yaza bi hal oldum dimi:)Neyse, bundan sonra biraz ara veririz:))
Bu ürünün tam boyu bende yok.Elimde testerı var, çok az bi miktarı yettiği için birkaç makyajlık yeter diyebilirim.Ben bi iki kez denedim ama hiç dışarı çıkmadım bu makyajla:)Çünkü bronz makyajı sevmiyorum.Esmer bayanlarıda beğeniyorum aslında ama açık teni daha çok seviyorum ben=)

Açık tenlilerde nedense bronzlaşayım diye cilt kanserini dahi göze alarak güneşin alnında saatlerce kalıyor:)Gerçekten çok ama çok tehlikeli bi durum.Solaryumda aynı şekilde zararlı.Ben, ürün içeriğine takılıp yok paraben var yok talc var diye korkup bu tip önemli ve kanıtlanmış gerçekleri hiçe sayanları anlayamıyorum.İçeriğe dikkat etmek önemli ama çoğu zararlı diye söylentisi dolaşan maddelerin dayandığı bir kanıt yok.Kaldıki bana göre o kadar zararlı bi çevrede yaşıyoruz ki, kullanılanlar yanında hiç kalabiliyor.En başta doğa, insan vücuduna zararlı bi kere=)Neyse uzatmayayım:)Bu konudaki fikirlerimide beyan etmiş bulundum böylece.

Gelelim ürünümüze..Bronzlaşmak isteyenler için oldukça güzel bir fondöten.Çok çok doğal duruyor.Ben eğer bronz makyajı sevseydim kesinlikle guerlain tercih eder ve kesinlikle bu fondöteni alırdım:)

Adında healthy glow ifadesi var ama mata yakın bi bitişi var bence.Katı kıvamlı, kremsi pudramsı bi yapısı var.Köpük fondötenlere benziyor birazda.Kadife gibi bi duruşu var.'Satin' diye tabir edebiliriz sanırım:)

Ürün, iki renkten oluşuyor.Bendeki koyu rengi.Buna rağmen, hiç beklemediğim şekilde doğal duruyor.Şoklardayım:)Yaydıkça rengini kırabiliyorsunuz.Yani, bronz tonu kendinize göre ayarlayabilirsiniz..

Yazın bronz görünmek isteyenlere, bronzlaşmış olup kışın bunu devam ettirmek isteyenlere, arada değişiklik olsun diyenlere kesinlikle tavsiyemdir.Gidin alın:)

16 Eylül 2011 Cuma

Ysl radiance smoothing fondöten

                                        6 numara(en açık renk sanırım)

Bu fondöten için söyleyeceklerim nars sheer glow fondötenle hemen hemen aynı:)Glow glow glow ifadesini bunun içinde kullanmak istiyorum=)

Gerçekten harika bi duruşu var..Glowy makyajdan hoşlananların mutlaka ama mutlaka bakması gereken bir fondöten.

Yapısı incecik..

Kapatıcılığı, orta denebilir.

Renk tonunu çok seviyorum, tamamen sarı alt tonlu olduğundan.Bana rengi birazcık açık ama hemen bütünleşiyor cildimle.

Maske görüntüsü vermiyor..Çok doğal duruyor.

Cildim şu an normal-kuru.Yağlanma yada pullanma gibi bi sorunla karşılaşmadım.

Anlayacağınız üzere son gözdelerimden biri oldu kendisi:)İlerleyen günlerde 'Favoriler' yazılarımda mutlaka rastlarsınız:)

15 Eylül 2011 Perşembe

Guerlain terracotta duo matt&shine highlighter face eyes lips


Guerlain, bildiğiniz gibi çok sevdiğim bi marka.Her zamanki gibi beni şaşırtmadı bu ürünlede.Ürün, oldukça kullanışlı.Allık, highlighter, ruj, far şeklinde kullanabileceğiniz yapı ve renkteler.Guerlain, koleksiyon ürünlerinde çok fonksiyonlu ürünler çıkarmaya özellikle dikkat ediyor belkide=)

Renklerin yoğunluğunu elinizle ayarlamanız çok kolay.Kısacası sevdim:)

Bu ciciyi bulmanız pek mümkün değil sanıyorum.Hangi senenin koleksiyon ürünü bilmiyorum zaten.Ben öyle koleksiyon delisi değilim daha öncede belirttiğim gibi.Ama guerlain koleksiyonları takip edilmeye değer bence..

14 Eylül 2011 Çarşamba

Guerlain terra inca bronzer&highlighter


Rengi, ışıltısı, kalitesi.......Gün ışığında yakalayamadım renklerini maalesef.Ama ışıltıları gerçekten flaşta göründüğü kadar güzel:)En alttaki karıştırılmış hali..

Bilen bilir, guerlain'ın yaz koleksiyonunda çıktı bu harika şey:)Normalde, limited edition ürünlere pek ilgim yoktur ama buna görür görmez bayıldım.Yoktu mu demeliyim yoksa?=))Alsam mı almasam mı kararsızlığımı kısa sürede atlatıp terra incama kavuştum:)

Bi kere ambalajı ve tasarımı harika.Mıknatısları farketmişsinizdir..O şekilde açılıp kapanıyor.Kocaman bi aynası var içinde, tüm yüzü gösterecek kadar büyük neredeyse:)

Bronzer, aydınlatıcı, allık, far olarak kullanılabilmekte..Vücut makyajındada kullanabilirsiniz..

Ben genelde fırçaya yoğun alıp allık şeklinde kullanıyorum.Kalanı, tüm yüzüme hafifçe uyguluyorum.Bu iş için genelde inglot 27 tg duo fiber fırçamı kullanıyorum.Far olarakta denedim.Her türlü çok sevdim.Çok hoş ışıltıları var, çok güzel bi aydınlık veriyor yüze.Elegan bi makyaj çıkıyor ortaya..

Benim gibi normalde bronzluk sevmeyenler için, güneşin teninize küçük bi dokunuşu diyebiliriz:)O kadar doğal ve zarif duruyor ki..

Gerçekten nasıl anlatsam bilemedim=)Ne desem az..Çok sevdim:)))))Bulursanız alın!!!Pahalıydı biraz ama kullan kullan bitmeyecek bi ürün.14 gram..

12 Eylül 2011 Pazartesi

Alışveriş#23


Yine duramadım aldım bişeyler:)

Market ürünleri:)
Clarins lip balm
Guerlain rujlar
Yves rocher rujlar
Yves rocher far
The body shop farlar
Loreal far paleti
mac far

Ayrı ayrı bahsedeceğim için numaraydı isimdi uğraşmadım:)Kolaya kaçtım yani=)

Mac studio finish concealer spf35

                                                                               NC20

Piyasadaki en güçlü kapatıcılardan biri olarak nam salmış bir ürün..Hem yüz için hem de göz altları için uygun özellikte.

Yapısı, gördüğünüz gibi kremsi.Birazda kalınca denebilir:)Uygulaması zor değil.Fırçalarlada, parmaklarlada uygulamak rahat.

Kapatıcılığı, bana göre denildiği kadar değil maalesef.Yalnız, bunu söyleyen ender nadir insanlardan biri olabilirim:)Çok beğeniliyor kapatıcılığı.Kesinlikle denemenizi öneririm bu yüzden.Bana, rengi biraz açık olduğundan belkide, kapatıcılığı yeterli gelmedi.Yada ben çok daha fazlasını bekliyordum:))Bilemiyorum..

En beğendiğim özelliği, oldukça doğal durması.Özellikle göz altlarında çok çok doğal duruyor.Bütünleşiyor ciltle hemen.Pütür pütür durmuyor.Çizgilenme, toplanma gibi dertleri yok.

Kapatıcılığının kişiye göre değiştiğini tekrardan belirterek bu ürünü kesinlikle öneririm:)


11 Eylül 2011 Pazar

Loreal arı sütlü saç kremi


Saç bakımıyla kısa süre öncesine kadar hiç ilgim yoktu neredeyse.Çünkü, oldukça sağlıklı saçlarım vardı gerçekten:)Ama 'rouccatane' ilaç tedavim nedeniyle saçımada olanlar oldu.Çok fazla kurudu, canlılığını yitirdi, matlaştı, sürekli dökülüyor vs.

Bu sebeplerle bende saç bakımı macerasına başlamış buldum kendimi.İlacı bırakmadan eski haline dönmesi imkansız zaten ama yinede bu kötüye gidiş sürecini yavaşlatmak bile bişey benim için:)

Bu saç kremi, kuru saçlar için üretilmiş.Loreal'in arı sütlü serisinden bi krem.Duş aldıktan sonra saçlara uygulanıyor.Durulanmıyor..

Saçları yumuşatıyor ve nem veriyor gerçektende.Zaten vaadide bu yönde.Ve bunu gerçekleştirebiliyor.Kokusu rahatsız edici değil.Yapısı, akışkan.Saçları yağlandırmıyor, ağırlık vermiyor.Normal ve kuru saçlara önerebileceğim bi krem yani..

Loreal'e saç bakımı konusunda güveniyorum nedense:)

10 Eylül 2011 Cumartesi

Clinique chubby lipstick chunky cherry


Bu ruj, yakın zamanda çıkan bi ürün.Çıktığı zaman bayaa bi yankı uyandırmıştı:)Bende dayanamayıp aldım tabii:))

Rengi swatchtanda gördüğünüz gibi doğalında ötesinde bir doğal:)Bu kadar şeffaf bi kırmızı gördünüz mü daha önce?=)

Kalem şeklinde, üstten çevirmekle açılıyor.Islak ve parlak duruyor.Adındanda anlaşılacağı üzere,lip balm gibi ama ondan daha fazla renk veriyor tabi.Nemlendirmesi iyi ama bu his kalıcı değil.Kısa sürede dudaklar eski haline dönüyor:(

Almak için iki sebep var.Biri aşırı doğal duruşları, diğeride pratikliği.Ben bir rengini daha almak istiyorum..

9 Eylül 2011 Cuma

İnglot üçlü far paleti


Renkler, fevkaladenin fevkinde:)))

Bu tip renkler, gerçekten oldukça kullanışlı.Işıltıları, çok çok güzel..

Duruşları, pigmentasyonları ve kalıcılıkları çok iyi.Dört dörtlük bi palet benim için.İnglot farlara bayılıyorum zaten!

İnglot farlar, refill sistemiyle alınabiliyor biliyorsunuz.Üçlü,beşli ve onikili şeklinde olanları var benim bildiğim kadarıyla.Renkleri ve yapıları gerçekten çok iyi hepsinin.Kesinlikle kaliteli farlar.İnglot burda olsaydı, mutlaka birkaç palet daha yaptırırdım:( 

Sipariş yoluylada alınabilir ama farlar isimlendirilmediğinden ve nette swatch azlığından dolayı benim için riskli bi durum.Farlara, numara yerine isim verselermiş çok daha iyi olurmuş bence:)

İnglot 12li paletimede bakmak isterseniz tık tık

7 Eylül 2011 Çarşamba

Bu yaz en çok kullandıklarım:)


Yazın çok makyaj yapamadım aslında.Yaptığımdaysa genel olarak bu cicileri kullandım.Zaten bölük pörçüktü tatilim.Sürekli farklı yerlerde olduğumdan, makyaj malzemelerimde benden bi uzakta kalıyorlardı bi yakınımda:)

Tatil bitti...Cicilerime kavuştum:)Tatilin bitmesinin güzel yanlarından biri bu cicilerim kavuşmak benim için.Görmek bile bana haz verebiliyor:)))))

Neler varmış bakalım?

Dior nude fondöten..Bitsin diye kullandım yazın.Az kaldı sanırım ama bitmiyor bitemiyor bi türlü:)
Ysl radiance smoothing fondöten..Yeni gözdelerimden:)
Guerlain terra inca bronzer..Kalite!!!
Mac studio finish concealer spf35..Spfi yüksek olduğundan yaz için uygun.Bide çok doğal duruyor, elim hep buna gitti:)
Narslar..Allık deep throat; her makyaja uyuyor, joker bi renk.Multiple; maui..Renk süpper..Aydınlatıcı, nico.Rujlar; dolce vita ve barbarella
Loreal 6h glam shine serisi..İyi ki keşşfetmişim:)
İnglot allık..Bit artık biiiiiiiiiiiiiiiitttttttttt:))))))Bi allık bitirmek istiyorum, en az gramajlı bu diye bunu seçtim ama bitmeyecek buda sanırım.Neyse, güzel allık zaten.Boşverdim:)
Too faced kalem aydınlatıcı..Çok seviyorum:)         
Clinique'den fix ürünlerim..Super city block spf40 ve high impact maskara.Bittikçe alınırlar:)
Clinique all about eye rich göz kremi testerı..Ya bi insan tester üründe mi bitiremez??Yok, ben bitiremiyorum:)
Mac far paletim..Canım paletimmmm:)))Çok seviyorum.Bi kaç bin palet daha yaptırmak isterdim hatta:)Belki bi gün olur..:)

İçlerinde yazısı olanlar var..Eğer, özellikle merak ederseniz yandaki etiketlerden kolaylıkla ulaşabilirsiniz.Olmayanları, takipte kalarak görebilirsiniz zamanla:))

4 Eylül 2011 Pazar

Maybelline color sensational rujlar

Maybelline rujları çok sevdim..Herkes bu konuda hem fikir zaten sanırım.Ambalaja önem veren biri olarak, bu serinin ambalajını çok sevdim.Ruj rengine göre kabının rengi değişiyor:)

Bende bu seriden dört renk var gördüğünüz gibi.Dördüde birbirinden güzel renklerde..Bu seriden almayı düşünüyorsanız eğer, bu renklerden biriyle bir başlangıç yapmanızı önerebilirim..


Renkler gördüğünüz gibi birbirinden şeker:)Kalıcılıkları çok iyi.Duruşları saten gibi, kadife gibi..Ne çok parlak ne de mat bi duruşları var.Dudakları kurutmuyorlarda nemlendirmiyorlarda.Kötü bi özelliği yok yani.Kesinlikle alınası rujlar:)