5 Ocak 2011 Çarşamba

Clinique antiblemish spot treatment gel&clearing concealer

Antiblemish kardeşliği:))
Bunları baş belası sivilceler için geliştirmiş clinique:)Bakalım başarılı olabilmiş mi?
Jel yapıda olanı, yüz temizlendikten sonra sivilcenin üzerine uygulamak gerekiyor.Diğeriyse hem sivilcenizin bakımını yapıyor hem de onu kapatıyor:)
Jeli sürdüğünüz ilk an biraz yakıyor ama dayanıp ellememeniz gerek o kısmı.Aktif bi sivilceyi küçültüyor ve kızarıklığını alıyor gerçekten..Bazı sivilceler çıkmadan önce nereye lokalize olacağını haber verir ya hani, bi sertlik olur bi kızarıklık bi kaşıntı filan:)İşte onlardada bazen etkili oluyor ve çıkmasını önlüyor.Mucize diil benim için ama sivilceleriniz tek tük çıkıyor bile olsa böyle bi ürün elinizin altında bulunsun derim.Ürün küçücük ama uzun süre gidiyor..Az kaldı bu, yerine the body shop çay ağacı yağı aldım ama henüz elime geçmedi o.Kullanmaya başlayınca inşallah benim için mucize dediğim ürün olur kendisi:)
Diğer ürün dediğim gibi aynı zamanda kapatıyorda.Makyajda kullanılması öneriliyor özellikle, fondöten sonrası sürüp, az bekleyip üstüne pudra geçebilirsiniz.Ben ilk aldığımda bi kez denedim beceremedim, o zamanlar biraz acemi sayılırdım:)Sonrasında denemedim bi daha o şekilde.Ama sivilce kurutmada bayaa etkili..Bi gün adamakıllı makyajla denersem, yazarım burayada, unutuyorum hep denemeyi:)Bu üründe az ama öz, uzun süre gider yani..02 numara rengi..
Edittt:Antiblemish concealerı buraya yazdıktan sonra makyajla denedim ve harika oldu gerçekten.Şimdiye kadar niye denememişim hiç bilmiyorum:)Tam kapama sağlıyor ayrıca çok kalıcı ve düzgün yayıncada çok doğal duruyor..

7 yorum:

  1. Canım çok faydalı olmuş, denemeyi düşünebilirim senin yazından sonra :)

    YanıtlaSil
  2. Dediğim gibi bertacm,mucize diil ama mucize beklememek gerek zaten bu tip seylerden, sende biliyorsundur:)Alınası ürünler bence ama herkeste aynı sonucu vermeyedebilir tabi..

    YanıtlaSil
  3. ben de concealer'dan almayı düşünüyorum. sivilcenin artmasına neden olmuyor de mi? Sivilcenin üstünü tüm gün kapattığı için korkuyorum.
    teşekkürler
    yelda

    http://yeldaninevi.blogspot.com

    YanıtlaSil
  4. ya bi de içerikleri sen de var mı? kutusunu atmadıysan yazıyordur.

    YanıtlaSil
  5. amanıınn benim bu kapatıcıyı kesin almam lazııııımm hem kapatıyor hem sivilceyi kurutuyoorr höölölölöl tam bana lazım olan şey :D

    YanıtlaSil
  6. yeldacım, içeriği yok cnm mlsf..ama sivilceye neden olmuyor yok,işlevine ters böyle bişey zaten,içeriğide sonuçta ona göre ayarlanmıştır zaten herhalde:)
    gözdecm,kullanmaya üşenmezsen benim gibi,çok çok işlevsel bi ürün:)

    YanıtlaSil
  7. Banden guerlain kapatıcı ile ilgili yorumlarımı istemiştin. Çok geç de olsa postu hazırladım, bloğuma bakabilirsin :)

    Sevgiler,
    Yelda
    http://yeldaninevi.blogspot.com/

    YanıtlaSil