19 Ocak 2011 Çarşamba

Diadermine dengeleyici temizleme sütü


Bu temizleyiciyi bugün bitirip çöpe attım:)
Normal-karma ciltlere özel, çok güzel bi temizleme sütü bu ürün..
Makyajsızken bi pamuğa döküp yüzü temizledikten sonra, yirmi dakika kadar bekleyip ardından yüzünüzü yıkarsanız yumuşacık bi cilde kavuşuyorsunuz.Nemlendirici sürseniz bile bu kadar yumuşamaz:)Karma cildi dengelediğinede inanıyorum ben ayrıca:)
Makyajlıykende aynı şekilde pamuğa döküp kullandım..Önce şöyle bi makyajın kabasını aldım, ardından normal temizleyicimle yüzümü yıkadım.Bu şekilde kullanınca makyajı çıkarmaya ciddi anlamda katkısı oluyor.Ben makyajlıysam ardından toniklerimde yüzümü genelde.Yani bu konudada memnun kaldım.Vaadettiklerini yerine getiren bi ürünü olduğundan güzel bi izlenim bıraktı bende bu marka:)
Bu sütü tekrar tekrar alabilirim.Ayrıca makyaj temizleme suyu diye özel bi ürününü gördüm geçenlerde, onuda denemeyi düşünüyorum..Bide loreal ve clinique makyaj temizleme sütleriyle, bioderma makyaj temizleme suyunu merak ediyorum:)
Peki siz makyajınızı neyle temizliyorsunuz??Yorumlarınızı bekliyorum mutlaka, çok merak ediyorum:)

7 yorum:

  1. bu markanın bi kere nemlendiricisini kullanıp nefret etmiştim ondan beridir bu markaya yanaşmıyorum ama bunu merak ettim sen de beğenmişin :)
    ben de ten makyajı yaptığım günlerde ilk temizleme sütü ile yüzümü silip göz makyaj temizleyici ile gözümü silip temizleme jeliyle yüzümü yıkıyorum sonra da tonik ve nemlendirici :) -çok fazla şey yapıyomuşum yaaa-
    sadece göz makyajı yaptığım günlerde de makyaj temizleme yağı ile göz makyajımı temizleyip temizleme jeli ile yıkayıp tonikleyip nemlendirici sürüyorum :))

    YanıtlaSil
  2. Çok fazla şey yapıyoruz evet:)ama artık rutinimiz bu bizim, hiç zorlanmıyorum çok bişeymiş gibide gelmiyor yaparken:)teşekkür ederim cevabın için gözdecim

    YanıtlaSil
  3. diadermine markasına benimde gereksiz bir ön yargım farkındayım bu yüzüme eczane dışında satılan bir şey kullanmak istemediğimden kaynaklanıyor sanırım.
    ben biodermma h2o sensibio kullanıyorum gerçekten su gibi. gözlerim çok hassas ve kontakt lens kullanıyorum hiç yanmıyor su hissi yaratıyor lensliyken bile. yüzümüde bununla temizleyip daha sonra normal temizleyicimle köpürtüp yıkıyorum.bu rutinden memnunum.

    YanıtlaSil
  4. bu sütten ben de çok memnunum cildimi yumuşacık yapıyor:)

    YanıtlaSil
  5. ben bu markanın bazı ürünlerini sevdim. Şuan temizleme sütü olarak nivea,yıkama jeli olarak neutrogena, tonik olarakta neutrogena kullanıyorum. Tabi bu 3 lü sürekli değişiyor,ama 3 aşamadan geçirmeden temizlemem cildimi:)

    YanıtlaSil
  6. susekse,minder,özge teşekkürler cevaplarınız için:)tüm yorumları ayrı ayrı dikkate alıyorum, önemli bi konu öçünkü bu makyaj temizleme işi:)

    YanıtlaSil
  7. Gayette kaLıtelı bır urun kreMını kullanıYorum hıcbır zararInı gormedım dermotolojk olrk test edılmıs urunlEr cıdden ıyı gelıyor sorun yaşaMadım sımdıye kaDar eczane urunlerı kazık oluyor baya fıyat acısından zaten haber cıkmısdı bı ara pahalıya bın katıp satıyorlAr ne kadar guvenılebılır onada meÇhul çOk zengin olan varsa eczane ürüNlerinden KullanAbiliR tabİkiiDe...

    YanıtlaSil