13 Ocak 2011 Perşembe

Dior nude gel compact

 Yandan görünüşünüde eklemek istedim, ürünün miktarı hakkında fikir sahibi olabilmeniz için..Ürün 10 gr.
 Süngerle ürün arasında şeffaf bi bölme var.Süngerin arkası ayna:)Bu arada süngerim temiz aslında ama kirli görünüyor maalesef:( Her kullanımdan sonra temizlememe rağmen, renk aynen kalıyor üstünde.Diğer kullandığım süngerlerde yada fırçalarda böyle bi sorun yaşamadım daha önce.Bu konuda önerisi olan var mı?
Üründen bahsedelim birazda:)
Bu ürün ne fondöten ne de pudra, ikisinin karışımı galiba.Yapısı krem gibi ama yüzünüze sürdüğünüzde ne fondöten gibi duruyor ne de pudra gibi:)
  İnanılmaz güzel ve sağlıklı bi ışıltı veriyor cilde..Benim için, en öne çıkan özelliği bu sanırım..Her ten ürünü yorumumda, ürünün en beğendiğim yanını özellikle belirtmeye çalışıyorum dikkat ettiyseniz:)
Ürün spf 20 korumaya sahip..
Kapatıcılığı ortanın üstünde diyebilirim bana göre..
Kalıcılığı iyi..
Rengi cildinizle bütünleşiyor hemen, yanlış renk seçseniz bile hata örter cinsten bi ürün yani..
Çok çok doğal duruyor..
T bölgemde gayet yağlanma yapıyor buda, hatta diğer ten ürünlerime göre biraz daha fazla sanki..Ama kötü durmuyor öyle, çamurlaşma falan olmuyor yani yüzde.Yağlı ciltliler ne demek istediğimi anlamıştır:)
Şu an elimde bulunan ten makyajı ürünlerimden hiç birisi gün içinde koyulaşmıyor, buda öyle tabi..Daha önceki yazılarımda bundan bahsetmemiştim sanırım ama topluca söylemiş olayım burdan:)
Ürünün kullanımı çok rahat, bu yüzden aldığımdan beridir elim buna gidiyor hatta:)Ben normalde tüm ten makyajımı fırçalarımla yaparım, sünger kullanmam.Ama bu ürünün süngeri gayet güzel, başka bişey kullanma gereği duymadım, süngerle sürüyorum..
Süngerden bahsedeyim bide yeri gelmişken, bi yüzü ürünü ince uygulamak için bi yüzüde normal uygulamak için.Normal uygulama yapan tarafı kullanıyorum ben, çünkü diğerine ürün pek gelmiyor bence, gelenide yeterli olmuyor.Belki çok sorunsuz ciltler kullanabilir o tarafınıda..
Altıına üstüne bişey sürmeyin bu üründe.Üstüne belki matlaştırmak için hafif pudra geçebilirsiniz sorunlu yerlere ama ben o güzel duruşuna kıyamıyorum:)
Ürünü tekrar alır mıyım peki?Işıltısını, duruşunu ve kullanım rahatlığını çok sevdim dediğim gibi, yani bitince tekrar alabileceğim bi ürün..
    Ürünün yapısı  böyle:)Kremsi ve ışıltılı..
Duruşuda böyle dicem ama belli olmaz tabi pek:)Ama gördüğünüz ışıltı nude un ışıltısı, resim flaşsız..

4 yorum:

  1. süngeri yağla temizledin mi canım hiç?

    YanıtlaSil
  2. çok seviyorum kendisini ya <3 tüm dior nude serisi hatta <3 senin de memnun kalmana sevindim canım :))

    YanıtlaSil
  3. makyaj temizleme yağı mı?elimde yok şu an öyle bi ürün ama öle bişeyle geçebilir cidden aklıma gelmemişti teşekkür ederim elanorcm:)

    YanıtlaSil
  4. pınarcım aynen katılıyorum nude serisi bi harika gerçekten..

    YanıtlaSil