29 Ocak 2011 Cumartesi

Nars exhibit a allık


Harika ve çok orjinal renkte bi allık bu!Koyu renkli bi allık olmasının yanı sıra o bir nars:)Yani çok pigmentli, bilenler bilir nars allıkların ne kadar pigmentli olduğunu..Yalnız uygulamayı güzel yaparsak, hiç bi allık hiç bi renk kötü durmaz diye düşünenlerdenim ben..

Yüzünüze düzgün sürebilirseniz çok tatlı bi kırmızılık katıyor yanaklara, çok doğal duruyor.Uygulaması gayet kolay aslında, işin sırrı fırçayı azıcık değdirip kullanmakta bu tip allıkları..

Nars marka allık almayı düşünüyorsanız bu allığa bi bakın derim, çünkü başka hiç bi markada bulamayacağınız kadar orjinal bi renk.Swatchlara bakalım şimdide;

Düzgün uygulayınca renk aynen bu şekilde oluyor yanaklarda:)Hafif kırmızımsı tatlı mı tatlı bi canlılık geliveriyor yüzünüze:)Allık severlerin mutlaka elinde olması gereken eşsiz bi parça bence:)

8 yorum:

  1. deneyince kötü durmazsa bundan kesinlikle ben de alcam =)) iyi günlerde kullan cnm :*

    YanıtlaSil
  2. teşekkürler pınarcım, ben mağazada denemeye korkmuştum.Düzgün süremezler palyaçoya döner insan içine çıkamam filan diye:)Denemeden aldım, şimdi iyi ki almışım diyorum..

    YanıtlaSil
  3. cok canli gözüküyor ama aslinda cok dogal renk. kullanirken dozuna dikkat edilirse cok dogal durur bence. güle güle kullan canim.
    yakinda makyaj cekilisi yapiyorum. takipte ol...

    sevgilerimle eli

    YanıtlaSil
  4. aa ciddi mi:)takipteyim ztn elicim

    YanıtlaSil
  5. itsbeacım,çok beğendim bu rengi,bende böyle ilginç renkleri severim:)aslında fırça çok önemli,bazı fırçalarla sürümü felaket sonuçlar verebilir:)

    YanıtlaSil
  6. evet özgecim aynen öyle, uygulama ve fırça o kadar farkediyor ki..cidden çok hoş bi renk, koleksiyonda bulunması gerekenlerden:)

    YanıtlaSil
  7. çok merak ediyorum ben bu allığı ama benim elim boldur kesin palyaçoya dönerim :D

    YanıtlaSil
  8. alışırsın gözdecim, ki hiç bi zorluğu yok kullanmasının, bence mutlaka bak bu renge çok hoş duruyor yanakta:)

    YanıtlaSil