9 Şubat 2011 Çarşamba

Araya sıkışanlar:)

Dünkü alışverişimde araya sıkışanlar bunlar:)Aslında kendimle anlaşma yapmıştım bu defa kozmetik almak filan yok diye ama işte park bravo mağazasına çanta almak için girince, inglot'a da gözüm takıldı tabi:)Herşeye rağmen kendimi tebrik ediyorum, ne zamandır istediğim bu fırçayı aldım çıktım sadece:))Gözlerimi diğer güzelliklere kapadım şimdilik:(

E peki diğeri nasıl karıştı araya derseniz.:))Oda şöyle ki; arkadaşımın kozmetik ihtiyaçları için maybelline standının önünde baya bi oyalandık, bende markanın bu serisinin çok övüldüğünü bildiğimden bi denemek istedim, yapısı nasılmış bakalım diye:)Denemez olaydım:)))Çok beğendim gerçekten yapılarını, bunca zaman niye bakmamışım bu rujlara diyorum şimdi:)

Fırçam; inglot 15 bjf allık fırçası
Rujum; maybelline 745 wooden brown(çok çok güzel bi nude kendisi:))

7 yorum:

  1. Güle güle kullan canım ;) Ya bu Wooden brown dan ben de almıştım,alırken denediğimde hoş görünmüştü gözüme ama eve geldim sürdüm birkaç kere beğenemedim bir türlü.Tonu bana gitmedi gibime geldi,öyle duruyor ruj :(

    YanıtlaSil
  2. Bendede bir kaçtane İnglot fırçası var. Seviyorum İnglotları. <3
    Maybelline rujları hiç denemedim.
    Güle güle sür sürüştür canım.

    YanıtlaSil
  3. junkheadcm, nude rujlar risklidir biraz zaten..mesela ten makyajını falan iyi yapmak lazım bu tip rujlar için.Ama bu renk ölü nudelardan değil,herkese gidebilecek bi renk gibi geldi bana, bi kaç kez daha dene belki seversin, oluyoya öyle bazen:))

    morkelebekim, çok teşekkürler cnm..inglot fırçaları bende çok beğeniyorum.Ufak ufak ihtiyacım olanları almaya çalışıyorum böyle:)

    YanıtlaSil
  4. merhaba, benim bi sorum olacakti. bu inglot fircalarini nerden aliyorsunuz? ben mayista Türkiyedeyim. ben nerden alabilirim? mesela ankaradan, veya kayseriden.

    YanıtlaSil
  5. Maybelline rujları harika oluyor gerçekten bu rengi de çok güzelmiş..

    YanıtlaSil
  6. elicim, inglot sadece park bravo mağazalarında var diye biliyorum ben..ankara'da büyük alışveriş merkezlerinde kesin vardır bu dediğim mağaza..

    gsemmcim, nedense ben yeni tanıştım bu güzelliklerle, yanına kardeşşlerini eklemek istiyorum en kısa zamanda:)

    YanıtlaSil
  7. Maybelline rujlarını ben de beğenirim. Oldukça iyi fiyatlarına nazaran.

    YanıtlaSil