3 Şubat 2011 Perşembe

Avon fırçalar



Hepsi bi harika!!!!Hatta baştan söyleyeyim, koşun bi katalog bulun ve sipariş verin acilen:))Bu fırçalarımdan o kadar memnunum ki anlatamam..Fırçaları özellikle nasıl kullandığımdan kısaca bahsedeyim;
Pudra fırçasını hem pudralarım hem allıklarım için kullanıyorum..Fondöten üstüne hafiften pudra sürmek için bundan ideal fırça olamaz bence:)Allıklarıda çok güzel, hafif ve doğal uygulamayı sağlıyor.Bazı allıklarımda, hatta çoğunda bununla elde ettiğim görüntüyü başka hiç bir allık yada pudra fırçasıyla elde edemiyorum!
Allık fırçasıda pudra fırçası gibi gayet güzel ve kullanışlı.Ben allıklarımı hafif uyguladığımdan çok fazla işime yarıyorlar.Kontürleme işlemi içinde uygun bi fırça bu.
Fondöten fırçasını hiç fondötenle denemedim ama eminim o işide çok güzel yapar.Bu fırçayı, krem allık uygulamada da kullanabilirsiniz.Ben öyle yapıyorum ve çok çok memnunum..
Far fırçası, düz far sürmede işe yarıyor, farı iyi tutuyor.Arkasında aslında ince bi sünger vardı ama koptu gitti nasıl olduysa, zaten kullanmıyordum onu.
Özellikle, pudra fırçasını kesinlikle almalısnız!!!Hepsinin kılları yumuşacık ve tek bi kıl dökmediler henüz.Seride tek tavsiye etmeyeceğim fırça, kabukidir.Bunlarla uzaktan yakından alakası yok onun..

14 yorum:

  1. alkilarin cok güzel, hem yorumunu hem swatch görmek isterdim ama zaten onlarda alma ihtimalim yok, ondan bise demedim. :)
    ama fircalara bayildim. pudra, allik ve far fircasi kesinlikle ilgi alanimda.

    öpüyorum seni eli

    YanıtlaSil
  2. Benim de bütün fırçalarım Avon:)Hepsini de indirimli dönemlerde kapmıştım ve çok memnunum.Özellikle allık fırçası favorim ya yumuşacık!Sen de güle güle kullan canım;)

    YanıtlaSil
  3. evet yumoş yumoşlar hepsi,teşekkür ederim junkheadcm:)

    YanıtlaSil
  4. ben de en çok pudra fırçasına bayılıyorum yumuşacık kılları da hiç dökülmedi süper :) ama allık fırçasını ben hiç beğenmedim bana çok dar geldi :/ far ve fond. fırçalarını bilmiyorum ama :D

    YanıtlaSil
  5. allık fırçam aralarında en yeni olan, çok denemedim henüz ama çok küçük gelmedi bana, sürmek istedigin alana ve fırçayı kullanma seklinede baglı tabi..

    YanıtlaSil
  6. bende bunların eski versiyonları var. far fırçası çok sert ama allık fırçasını seviyorum.

    YanıtlaSil
  7. eski seriyi ben bilmiyorum ama duymuştum kimisinin sert olduğunu..

    YanıtlaSil
  8. oriflame üyesi olup avondan alışveriş yapan ben:) bu fırçaları çok beğeniyorum.fiyatları da çok uygun.hatta bu ay da indirimde.pudra fırçasından sipariş verdim arkadaşımdan..anaa oriflame asacak beni hihihi

    YanıtlaSil
  9. hande:)))oriflame ile hiç tanışmadım ben niyeyse:)

    YanıtlaSil
  10. Bende indirimli zamanında ne varsa kapmıştım. Benim allık fırçamın kılları elimde kalıyor herseferinde tek sorunlu olan benimkisi sanırım. Güzel günlerde kullan canım

    YanıtlaSil
  11. teşekkürler elifcim.ben onu alalı çok olmadı ama diğerlerini alalı bayaa oldu, buda diğerleri gibi çıkar umarım..

    YanıtlaSil
  12. Bende indirimdeyken geçen ay aldım ve çok memnun kaldım..gerçekten çok güzeller..hepsini güle güle kullan cnm..

    YanıtlaSil
  13. tesekkür ederim yorgunellaa:)

    YanıtlaSil