10 Şubat 2011 Perşembe

Clinique exfoliating scrub


Bu peelingi, hemen her favorilerime yer verdiğim yazılarımda görebilirsiniz ama nedense post hazırlamamışım hakkında:)Peelingden ne kadar memnun kaldığımı biliyorsunuz zaten, biraz özelliklerinden bahsedeyim;

Gözenekleri müthiş bi şekilde açıyor bu peeling!!Siyah nokta oluşumunu engelliyor ve olanlarıda yok ediyor..Mükemmel bi temizlenmişlik, arınmışlık hali yaşıyorsunuz bu ürünle:)Bi peelingden beklenenlerin üzerinde bi performans sağlıyor bana göre:))

Kesinlikle yağlı ciltlerin kullanması gereken bi ürün bu..Karma ama hassas olmayan ciltlerde, t bölgesine rahatlıkla uygulayabilir.Yapısı biraz sert, içindeki tanecikler irice..Hassas ciltli ve kuru ciltlilerin uzak durması gereken bi peeling bence kendisi, bu cilt yapılarına sahip olanlar clinique 7 day scrub ürününe bakabilirler..

Çok uzun zaman gidiyor, benimki bitmek üzere artık, bitince aynısından almayı düşünüyorum..

4 yorum:

  1. ben de yeni bir peeling denemeyi düşünüyorum siyah noktalar yine çıldırdı:( son zamanlarda kapalı komedonlar da çıkmaya başladı onlar daha kötü ucu gözükmediği için hiçbirşey yapamıyorsun. sende böyle bir sorun varmı? bu peeling kapalı komedonlara da iyi gelir mi acaba?
    sevgiler
    yelda

    YanıtlaSil
  2. yeldacım siyah noktalar açısından bu peelingi tek geçerim ama komedonlarla ilgili bişey diyemycem mlsf:(çok şükür bi o sorunum yok:))

    YanıtlaSil
  3. senin yazını gördükten sonra strawberryde takibe başladım. geçen hafta stoğa girer girmez sipariş verdim. hadi bakalım umarım ben de memnun kalırım.

    YanıtlaSil
  4. ins memnun kalırsın yeldacım sende, güle güle kullan simdiden:)

    YanıtlaSil