27 Şubat 2011 Pazar

Dior skin nude natural glow sculpting powder


Yazılarımda ambalajlara çok değiniyor muyum bilmiyorum ama beni cezbeden markalardan biridir dior, ambalaj açısından:)
 20-BEİGE PRALİNE
Ben bu ürüne bayaılıyorummm!!!!
Pudra,allık,highlighter şeklinde üç bölümü var gördüğünüz gibi..İster karıştırarak, ister ayrı ayrı kullanabilirsiniz.Ben her ikisinide yapıyorum:)Karıştırarak kullanıncada yüze pembelik vermiyor,zaten benim en sevmediğim özelliktir ten ürününde pembemsi görüntü..
Bence gayet kapatıcı bi pudra bu:)Ayrıca, t bölgesini yağlandırmama konusunda oldukça başarılı.Yalnız bu iki özellik benim izlenimim sadece, ürün bunları vaadetmiyor yoksa:))Yinede çok kuru ciltlerin tercih etmemesi gereken bi ürün bence..
Ortadaki rengi, allık diye kullanmak biraz zor olabilir, rengi çok çok açık gördüğünüz gibi..Son resimdeki rengi çıkarabilmek için ürünü kazıdım diyebilirim:))Ten rengim çok açık olmadığı halde, ben böyle hafif renkleride belli belirsiz allık niyetine kullanmayı sevdiğimden sorun olmuyor:)İçinde ışıltılar mevcut, yüzde onlar pek belli olmasada güzel bi aydınlık veriyor..
Gelelim ürünün en mükemmel kısmına..Highlighter!!İçinde hiç ışıltı, sim filan yok..Nası yapıyor bilmiyorum ama harika bi aydınlık veriyor cilde..Yüzünüzde aydınlatmak istediğiniz neresi varsa sürebilirsiniz..'Glowy look' denen görünümü veriyor..
Onca sevgi cümleciklerimden sonra, bu harika ürünü tekrar tekrar tekrar alabileceğimi tahmin etmişsinizdir artık herhalde:)))

12 yorum:

  1. Bende hala alıcam alıcam alıcam... Ama ne zaman. Güle güle kullan canım

    YanıtlaSil
  2. teşekkür ederim,en kısa zamanda almalısın bence sende elifcm:)

    YanıtlaSil
  3. Çok güzel gözüküyor:)Dior ne de olsa.Bende istiyorum:))

    YanıtlaSil
  4. bunu satmiyonki alsak :P

    YanıtlaSil
  5. elicim:))))diğer sattıklarımda güzel ürünler ama kenarda kalmış kullanmayı unuttuğum ürünler sadece..habire yeni bisey alınca böyle oluyor;)

    YanıtlaSil
  6. Canım swatchlarını merak ediyordum ben de :) Güle güle, mutlulukla kullan canım, benim de alınacaklar listemde :D

    YanıtlaSil
  7. teşekkürler bertacım:)

    YanıtlaSil
  8. bu pudrayı bende çok beğeniyorum ancak kuruya dönük bir cildim olduğu için pudra bir süre sonra cildimi kurutuyor ve cildimle bütünleşmiyor.Benim yerimede güle güle kullan canım:)

    YanıtlaSil