6 Şubat 2011 Pazar

Giorgio Armani sheer blush

                                         10 numara 
                                       3 numara
  

Yapıları mükemmelll..İncecik, adı gibi sheer yapıda, içindeki ışıltıları görüyorsunuz zaten aynı şekilde onlarda incecik..
Kalıcılığı, duruşu, renkleri, heeerşeyi mükemmel.:)

7 yorum:

  1. ya ben de istiyorum. nerden aliyonuz nasil aliyonuz böyle harika seyler :)
    güle güle kullan canim benim.

    sevgilerimle eli

    YanıtlaSil
  2. teşekkürler elicim.strawberry sitesinden aldım bunu,gayet güzel bi site ve normal fiyatlarına göre daha uygunlar orda..

    YanıtlaSil
  3. makyaj cekilisim basladiiiiiiiiiiiiii
    katilirsan sevinirim

    YanıtlaSil
  4. 3 no çok güzelmiş güle güle kullan cnm :)

    YanıtlaSil
  5. geliyorum elii:)

    teşekkürler gözdecim:)

    YanıtlaSil
  6. Blogunla yeni tanıştım, öncelikle blogunda başarılar... ama bir tavsiye: Bu postta fotolar nispeten daha iyi ama blogdaki fotoların büyük çoğunluğunda çekim kaliten çok, çok, çok kötü...Fotoların çoğu çok bulanık, ışık yetersiz, karanlıkta çekiyorsun, swatchlar tam olarak fikir vermiyor.. Fena... Ben şahsen ürünlerin çoğunun rengi ve yapısı konusunda fikir sahibi olamadım.. Umarım bu sorunu en kısa zamanda düzeltirsin..

    YanıtlaSil
  7. adsız yorumun, eleştirilerin, temennilerin için teşekkür ederim:)ben karanlık çekimleri özellikle yapıyorum, ışıltısının belli olmasını istediğim swatchlarda.renkleriyse gün ısıgında çekiyorum zaten.son fotolar öncekilere göre kaliteli, yeni telefonumla çekmeye başladım.öncekilerde bulanık olanlar olabilir haklısın, bi kısmını değiştirmeyi düşünüyorum zaten, resmini değiştirdiğim veya yazısına ekleme yaptığım postları 'editt' etiketinde bulabilirsin.özellikle görmek istediğin swatch olursada yardımcı olmaya çalışırım..

    YanıtlaSil