4 Şubat 2011 Cuma

Golden Rose ojeler

Oje kullanmadığımı söylemiştim önceden.Kozmetik dükkanlarında tek bakmadığım makyaj malzemesi ojelerdir:)Dikkatimi çekti bi bakınayım dedim, bakıncada bunları almış bulundum:))
Renkleri aynen göründüğü gibi.Yalnız üç katta bu renkleri tam olarak elde edebiliyorsunuz.Biraz geç kuruyor gibi geldi ama dediğim gibi oje geçmişim olmadığı için karşılaştırma yapmadan söylüyorum bunu.Ben sabırsızım biraz, ondan da kaynaklanıyor olabilir.Bide ambalajlarını sevdim ben:)
Mavi olan 52 numara, diğerinin numara yazan kağıdını yırtmışım ben sanırım.Acemiliğime verin:)Ojede hangi marka iyidir, kalitelidir hiç bi fikrim yok.Bilenler bilgilendirebilir mi acaba?:)

3 yorum:

  1. Canım yerli markalardan uygun fiyatlı olarak sana ilk olarak Alix Avien'i öneririm;) Çok fazla ve değişik renk seçenekleri var.Alix'ten sonra Golden rose ve Flormar diyorum.Yüksek fiyattaki ojeler hakkında bir bilgim yok:D

    YanıtlaSil
  2. var var, benim de bircok ojem var. ama bircogunu hic kullanmadim. tek tük denediklerim var. ama bu ojelerin rengini sevmedim ben. tirnakta farkli mi duruyor bilmiyorum. güle güle kullan.

    sevgiler eli

    YanıtlaSil
  3. junkhead teşşekkür ederim..dediklerini yazdım bi köşeye:)

    elicim ben ilk kez oje alıyorum, rengarenk seviyorum böyle..ama bilmiyorum bi daha alır mıyım almaz mıyım, böyle arada rengine vurulup alabilirim.bu ojeler tırnaktada aynı duruyorlar cnm:))

    YanıtlaSil