24 Şubat 2011 Perşembe

İnglot fırça temizleyici


Çok bereketli bi ürün bu:)Alalı aylar olmuştur, hemen hemen her gün de işim düşer kendisine ama ancak bu kadar azaldı gördüğünüz gibi..Zaten bitmesini istemiyorum:)Çünkü, çok işime yarıyor gerçekten..

Bence her fırça kullanan kişi, bu tip bi fırça temizleyicisini el altında bulundurmalı..Fırçaları her gün yıkamak fırçanıza zarar verebilir, ayrıca zaten her kullanım sonrası çoğumuzun fırça yıkamaya ne zamanı yeter ne de sabrı:)E fırçaları kirli kirli kullanmakta olmaz..O zaman yapacağımız iş belli;
 Bu fırça temizleyicisinden bir yada iki fıs havlu peçeteye sıkıyoruz, ardından kullanmış olduğumuz fırçamızı, fıslattığımız kısma sürüyoruz..Peçeteye makyaj yapar gibi:)Seri hareketlerle yapmak lazım bu işlemi fırçanın tam temizlenmesi için..Sonuç olarak fırçanız yıkanmış kadar temiz olmasada, sizi idare edecek kadar temizlenmiş oluyor..Arada rutin fırça yıkama işleminizide unutmayın tabi bu arada:)
Bu ürün biterse tekrar alırım, özellikle pompalı olması benim için avantaj..Mac markasındada var benzer bi ürün ama pompalı değil o sanırım?Başka bi markada var mıdır böyle bi ürün bilmiyorum..

6 yorum:

  1. itsbeacım,bende mac almayı düşünüyordum,bunun fiyatını nedir?

    YanıtlaSil
  2. fiyatını net hatırlamıyorum ama uygundu baya cnm.pompalı ve pompasız sekilde iki seçenk var, aralarında 4 5 liralık bi fark vardı,.bunun fiyatı 25 gibi biseydi galiba..

    YanıtlaSil
  3. bu ürün bana alkol kokuyor gibi geliyor :(
    sevmiyorum kokusunu

    YanıtlaSil
  4. id nin var quick brush ben onu kullanıyorum PARCAN

    YanıtlaSil
  5. bunun kokusunu ben de sevmiyorum. 1 sene filan oldu alalı, bitmek üzere artık son damlaları. ben kucuk sprey sısesıne koydum ordan kullanıyorum. bitince mac'inkini alacağım. çünkü hem kokusu rahatsız etmiyor, hem 1mac3su gibi bir oranla çoğaltılabiliyor, hem de o fırçaların kıllarına bakım yapıyor.

    YanıtlaSil
  6. elanorcm, kokusu pek hoş değil evet:)
    parcancm, id markasıyla hiç tanışmadım daha ben.oda aklımda bulunsun:)
    güzellikolsun, mac'inkini denemek lazım o zaman, bakım yaptığını bilmiyordum ben..teşekkürler

    YanıtlaSil