28 Şubat 2011 Pazartesi

Laura Mercier allıklar

                            BLUSHİNG APPLE

Bu allıklarımın yapısına bayılıyorum..En kolay dağıtabildiğim allıklarım, laura mercier allıklar!!Rengini çok rahat ayarlayabiliyorsunuz, hemen renk veriyor, pigmentasyonları çok iyi..Gayet kalıcılar..Bende kalıcı olmayan allık pek yok zaten gerçi:)Belkide allıkları bu yüzden çok seviyorum,mesela rujlarla bu konuda pek yıldızım barışmıyor elim çok hafif olduğundan:((Sözün özü, laura mercier allıkları gözünüz kapalı alın derim:)
                                 ROSE PETAL
Rengi açık olduğundan ancak böyle gösterebiliyorum.Dağıtınca yanakta çok ama çok doğal harika bi pembe elde ediyorsunuz..En sevdiğim pembe allıklarımdan biridir kendisi:)

9 yorum:

  1. harikaymış gerçekten üstteki rengi beğendim...

    YanıtlaSil
  2. hic duymadim bu markayi. nerde satiliyor, fiyatlari nasil?

    YanıtlaSil
  3. teşekkürler cecilia:)

    elicim, bu marka benim bildiğim sephora mağazalarında satılıyor..Başka nerelerde var bilmiyorum.Fiyatları pahalı, 'high end' denilen cinsten bi marka ama ben netten almıştım daha uyguna.strawberrynet.com..

    YanıtlaSil
  4. Blushing Apple harika görünüyor cidden. Güle güle kullanin. Bu allıkları ben de merak etmistim Cilekte indirimdeyken, ama nette swatchlarini gorememistim. Paylastiginiz iyi olmus, bir daha duserse kacirmayiz :)

    YanıtlaSil
  5. teşekkür ederim deemakeup:)bende tereddütte kalıp almıstım blushing apple'ı ama iyi ki almısım diyorum simdi:)rose petal de çok güzel bi renk aslında ama böyle açık pembeleri elimde dağıtınca görünmüyor renk:(

    YanıtlaSil
  6. Pembe allık benimde vazgeçilmezim, Çok seviyorum pembe allığı :)

    YanıtlaSil
  7. bende begüm, özellikle doğal duran açık renkleri:)

    YanıtlaSil
  8. çok güzel seçimler yapmışssın,ikisinin renginede bayıldım:)
    maalesef bende pembe allıkları,elde swatchlayınca tam rengini vermekte zorlanıyorum.

    YanıtlaSil
  9. teşekkürler busecim:)pembe allıkları elimde yayınca hiç görünmüyorlar, parmakla gösterincede anca bu kadar oluyor:(Halbuki o kadar güzel ki rengi..

    YanıtlaSil