8 Şubat 2011 Salı

Yorumsuz:)

Swatchlar ve resimler kesinlikle birebir gerçeği yansıtıyor..Blogdaki resim ve swatchlarımın hemen hepsi öyle, önceki resimlerede tek tek bakıp sorunlu olanlar varsa düzeltmeye çalışacam.'Editt' etiketinde bulabilirsiniz değişen postlarımı..Büyük bir özenle hazırlamaya çalışıyorum yazılarımı.Gidişata göre blog yazmaya veya bırakmaya karar verecem, şimdilik elimden gelen bu kadar.:)Görüşü, isteği, önerisi, eleştirisi olanlar bu yazıma yorum bırakabilir..

8 yorum:

  1. yok öyle bizi alistirip cekip gitmek canim benim.
    sevgilerimle eli

    YanıtlaSil
  2. yeni dizayn süper olmuş canım,ben çok severek takip ediyorum blogunu.Ürün seçimlerin bana çok yakın. Sakın böyle güzel bir blogu kapatmaya kalkma!kızarım:)

    YanıtlaSil
  3. Bence de bloğun yeni halini ben de çok beğendim;)

    YanıtlaSil
  4. elicim, özgecim, gsemmcim çok teşekkür ederim hepinize..blogu şu an kapatmayı düşünmüyorum zaten, belki ilerde olabilir dedim:)Alıştım bende yazmaya, seviyorum benim için bi hobi gibi bişey oldu bu blog:)Ama tabi kimseye yararım olmayacaksa en azından izlemeye kapatırım diye düşünmüyor diilim bazen,yani arşiv olarak kendim için saklamayı düşünüyorum her halukarda:))

    YanıtlaSil
  5. Tatlım ben de çok beğenerek okuyorum ve emin ol gayet de faydalı oluyor :) Ayrıca yeni teman da çok güzel olmuş, ben çok beğendim :)

    YanıtlaSil
  6. bertacım çok teşekkür ederim cnm..çok mutlu ettiniz yorumlarınızla beni gerçekten:)

    YanıtlaSil
  7. bloğunun yeni tasarımını çok beğendim canım. ilgiyle izliyorum..yok öyle kapatırım falan :(

    YanıtlaSil
  8. yeldacım çok teşekkürler cnm:)tasarımın beğenilmesinede ayrı bi sevindim..:)

    YanıtlaSil