4 Şubat 2011 Cuma

Yves rocher sebo spesific


Üst resimde tüm seriyi görüyorsunuz..
Alt resimde ise; benim bu seriden kullandığım temizleme jelini..
Temizleme jelinden memnun kaldım diyebilirim, içindeki partiküller arada rahatsız etsede, kokusunu arada beğenmesemde, şişesini sevmesemde:)))Temizlenme hissi veriyor, fiyatı uygun, yağlanmaya çare değildir tabi ama azaltıyor gibi geldi bana..

Tüm seriyi kullanmak lazım aslında cilt bakım ürünlerinde..Hep böyle diyorum, yalnız bi türlü beceremiyorum onu.Bu seriyi kullananlar varsa yorumlarını alabilir miyim?
Temizleme jelini yeni bitirdim, bi ara üst resimde tüpte görünen krem tarzında olan temizleyicisini ve nemlendiricisini alıp denemek istiyorum.Toniğini belkii:)

8 yorum:

  1. yves rocherrr,bayılıyorum bu markaya ( dior,lancome ve ysl den sonra) bu toniği ve yıkama jelini kullanıp memnun kalmıştım.Ama nedense yr nin nemlendiricileri bana uymuyor.Ama bendekileri verdiğim arkadaşım aşırı memnun kalıp,bitirince yine aldı:)

    YanıtlaSil
  2. senin kadar olmasada bende seviyorum bu markayı:))kullandığın nemlendirici bu seriden miydi özgecm neyinden memnun kalmadın?

    YanıtlaSil
  3. benim bu markadan bi duo-gözkalemim var. bir bögürtlenli parfümü. baska da birseyim yok galiba, hatirlamiyorum. ben loreal hydra active 3 serisine takildim bi süre önce. onunla devam ediyorum. yanisira kullandigim cilt kremleri ise garnier, la roche posay ve vichy. vichy yi bitirdim tekrar almayi düsünüyorum.
    yakinda blogumda makyaj cekilisim olacak, hediyelerin resimlerini simdiden cekip ekledim bloguma. katilirsaniz sevinirim. :)

    sevgiler canim, eli

    YanıtlaSil
  4. Resimdekilerin hepsini yaklasik 3 senedir kullaniyorum. Arada Clinique ve baska markalar denedim ama hep bu seriye geri dondum:) Cildime o kadar iyi geliyor ki, herkes ne kullandigimi soruyor ve 2 arkadasim da bu seriyi kullanmaya baslayip cok memnun kaldilar. Eger firsatiniz olursa mutlaka hepsini (temizleyici, tonik ve krem) ayni anda kullanmanizi tavsiye ederim.

    YanıtlaSil
  5. banu çok teşekkür ederim, o zaman kesinlikle deneyecem bu seriyi bende.Sivilce problemimi halledebilirsem zaten, bu tarz günlük bakımlara geçmek istiyorum..

    YanıtlaSil
  6. arkadaşlar bu markanın organik serisinde yüz temizleme sütü var mutlaka deneyin ertifikalı organik...mükemmel bişe...bi bioderma sensibio h2o birde bu favorim...adını getiremedim şimdi...organik serisindeki yüz temizleyici....gözde

    YanıtlaSil
  7. teşekkürler gözde, bakacam mutlaka dediğine..

    YanıtlaSil