16 Haziran 2011 Perşembe

Makyaj çılgınlığı:))

Uzun süredir yazamıyorum bloga sınavlardan dolayı.Hala bitmedi ama çoğu gitti azı kaldı diyelim:)15-20 günlüğüne evden ayrılıyorum, başka yerde kalıcam.Bu süre içinde muhtemelen evden çıkamıycam, tatil değil yani gidiş sebebim:)Tüm bunlara rağmen yanıma birsürü makyaj malzemesi aldım=)İlk hazırladığımda daha çok koymuştum ama neyse ki biraz azaltabildim:)Özellikle allıklarımdan ayrılmak çok üzüyo beni:))Ama abartmamam lazım, bunlarla yetinmem lazım sanırım..

8 yorum:

  1. bikaç güne ben de bi bavul hazırlıycam halini düşünemedim bi an :)
    çok zor geliyo ayrılmak cidden :(

    YanıtlaSil
  2. ya bende bir yere giderken bir sürü far,gloss vs... götürüp sonra birkaçını kullanıp geri getiriyorum,bence az ürün al diğerlerinide özle:)

    YanıtlaSil
  3. ya hep ya hiç :)
    almadıklarıma pişman oluyorum.gittğim yerde aman şunu almasamda olurmuş dediğim çok oluyor :D

    YanıtlaSil
  4. bende ayrılamıyorum makyaj malzemelerimden:Dçok sevyorum onları hergun açar açar bakarım düzeltir temızlerım:Dbence az bile almış ben hepsını gptuyorum nerdeyse ama kullanıyomusun dıye sor :)hayr tabıkıde:D

    YanıtlaSil
  5. elanorcm, ayrılmak zor geliyor evet:)çok abartmamaya çalış bavulu hazırlarken:))

    özgecim, bende kullanmıyorum çoğunu ama işte bırakamıyorumda:)Az almaya çalıştım zaten,baya bi seçtim çıkardım içlerinden.

    pembe fiyonk, ya hep ya hiç yapamıyorum malesef.sığdırmam zor:)

    legendneverdies, bende her gün mutlaka bakarım,düzeltirim filan:))az bile almışım dimi doğru diyosun bişeler daha eklemeliyim:))

    YanıtlaSil
  6. bu bi çılgınlık hakikaten benimde ömrümün sonuna kadar yetecek allık,pudra kısacası herşey var ama almadan duramıyoruz birisi bizi durdursun;)

    YanıtlaSil
  7. aynı bende senin gibiyim canım,ne bıraksam aklım kalacak gibi geliyor,kozmetik malzemeleri yine ufak sayılır,bu durum benim kıyafet ve ayakkabılarım içinde geçerli,düşün halimi:))

    YanıtlaSil
  8. yıldız:)bencede biri bizi durdurmalı!!

    busecm bende maalesef kıyafette filanda öyleyim:(kozmetikte daha bi beterim ama sanki:))

    YanıtlaSil