7 Ocak 2012 Cumartesi

Bitirdiklerim#2


Loreal perfect clean..Yazısı blogda mevcut.Çok severek kullandım..Tekrar alabilirim bi ara..

Dior nude fondöten..Bitirdiğim ilk fondöten sanırım=)Çok çok güzeldi gerçekten..Tekrar tekrar alırım..Bununda yazısı var=)

Guerlain secret de pure temizleme sütü..15 ml..Çok beğeniyorum şimdilik.Elimde 45 ml. daha var.Biraz daha kullandıktan sonra ayrı bir post yapmayı düşünüyorum..Çabuk bittiği için büyük boyunu almam büyük ihtimalle şu an=)

Loccitane el kremi..İlk vanilya club kutumdan çıkmıştı bu deneme boy krem.Çok sevdim gerçekten..Büyük boyunu alırım..Hatta, bizim ailede bi almayan ben kaldım sanırım:))Deneyen gitti aldı diyebilirim=)

Avon saç maskesi..Kuru saçlar için olan çeşidiydi bu sanırım.Bunun şampuanınıda severek kullanmıştım.Bu maskede güzeldi.Ayrı post yapabilirim=)Belki alırım yine bilmiyorum.


Project pana dior nude fondötenimi mi koysaydım ne yapsaydım:)))))Ben, her gün aynı ürünü kullanmaktan sıkılıyorum.Ondan project pandaki ürünleri ne zaman bitti postunda görürsünüz bilmiyorum:)))

9 yorum:

  1. Benim Project´dede bir tek farlar bitmiyecek sanirim ; D

    YanıtlaSil
  2. Farları ben hiç projeye filan koymam zaten:))asla bitiremem=)

    YanıtlaSil
  3. ay farları bitirmek ölüm yaa..hele rujlar... ayyy çıldırcam :D tmm sakinm..
    itsbea hayrlı olsun biten ürünler eskiler bitsin yeniler gelsinnn :))

    YanıtlaSil
  4. karbeyazın makyaj dolabı:)))teşekkürler=)

    YanıtlaSil
  5. ne güzel fondöten bile bitirmişsin, maşallah :) Ürünleri bitti diye sevinen kaç kişi vardır acaba? Deli miyiz neyiz :)

    YanıtlaSil
  6. Ben de bişeyler bitirince çok seviniyorum. Bence herşeyin ufacık boyunu yapsınlar biz de rahat rahat bitirelim. Hayırlı uğurlu olsun canım:)

    YanıtlaSil
  7. benim nude fondötenim daha çok yeni=) hemen bitmesin=))) loccitane de çok güzeldir;)

    YanıtlaSil