24 Ocak 2012 Salı

Clinique all about eyes rich göz kremi


Cilt bakım postu yaptığımda resim çekmeyi gereksiz buluyorum nedense:))Genelde internetten alıyorum resmi=)Renk, duruş vs. gibi ayrıntılar olmadığından bizim için sadece işe yarayıp yaramadığı önemli değil mi?=)

Ben bu ürünün uzuuunca bi süre testerlarını kullandım:)
Yakında bitenler postunda görürsünüz zaten=)

Yapısı oldukça katı..Tereyağı kıvamında=)Yağlı değil ama kıvamı öyle sadece:))

Emilimi güzel..Hemen makyajımı yapabiliyorum beklemeden..

Nemlendirmesinide beğendim ben.Herkese yeterli gelmeyebilir ama benim normalden kuruya dönük göz çevremde iyi bir sonuç sağlıyor..

Kavanozda olması hijyenik açıdan kötü biraz:(

Yapısından dolayı uzunca süre idare ediyor..

Günlük stres ve yorgunluğa bağlı morlukları rahatlatıyor bence ama ezelden beridir olan morluklara etkisiz tabiki=)

Sonuç olarak ben bu kremi beğendim ama büyük boyunu şu an almam.Hem yeni ürünler denemek istediğimden hemde kavanozda olması ve uzun süre bitmemesini sevmediğimden:))

6 yorum:

  1. Eskiden hic takmazdim kavanoz daha hosuma gidiyor hatta, ama artik bende daha cok tüp gibilerden yanayim ; )

    YanıtlaSil
  2. kavanozlar bazen daha estetik durabiliyor evet=)elimizde yüzde yüz steril değil sonuçta tüpten kullansak bile ama yinede her defasında ürünün içine elini daldırmak kötü=)

    YanıtlaSil
  3. ben nefret ediyorum bu üründen 2 yıl önce almıştım resmen göz altlarımı koyulaştırdı:( atmıştım hatta çöpe... clarins ve nuxe varkennnn bu alınırmı dimi yaaa...

    YanıtlaSil
  4. :))onlarıda denedikten sonra bu dediğini tekrar düsünim o zaman canım=)kimine hiç uymuyor bu clinique niyeyse, çok duydum cilt ürünlerinden nefret eden;)

    YanıtlaSil
  5. Clinique makyajda daha iyi gibi sanki.. gerçi birkaç cilt bakım setini eskiden kullanıp sorun yaşamamıştım ama makyajda daha çok seviyorum=)

    YanıtlaSil
  6. Elasel, ben baya ürün kullandım clinique cilt bakımından aslında memnun kaldım genelde hep=)Ama çoğu kisi nefret ediyor bu markanın cilt ürünlerinden;)Peeling ve maskesini ayrı bi tarafa koyarsak bende makyajını daha çok seviyorum ama senin gibi:))

    YanıtlaSil