13 Ocak 2012 Cuma

Üç aylık vanilya club=)


Şİmdiye kadar vanilya club'dan gelen, bana göre kullanılabilir olan ürünleri seçtim ve bu kutuya koydum;

Essie vücut losyonu..Kivili=)Kokusunu hiç sevmedim..Beğensem bile büyük boyunu almazdım zaten internetten almak istemediğim için..Buralarda satılmıyor..Yinede kullanılabilir bi ürün..

Loccitane badem yağı..Duş jeli aslında bu ürün..Yağ ve su birleşince köpürüyormuş.Beğenirsem büyük boyunu alırım belki..En azından marka ulaşılabilir benim açımdan..

Schwazkorpf saç spreyi..Buda kullanılabilir ve büyük boyu alınabilir ürünlerden benim için.Saç bakımına özel ilgim olmadığından, şimdilik almam sanırım.Farklı markalar denerim.Ama denemek güzeldi..

Tresan saç toniği..Drugstore marka zaten, yani fiyatı uygun.İstesem testera gerek duymadan alırdım=)Yinede denenir, büyük boyu alınabilir..

Bodysol lipbalm..Eczanelerde satılıyormuş sanırım, orjinal boydu zaten.Kullanıyorum..

Frutti lipbalm..Buda buralarda olmayan, netten alabileceğim bir marka..Fiyatları uygun bununda.Kullanıyorum..

L.A colors eyeliner..Benim ulaşabileceğim bi marka değil.Kullanıyorum.

Alessandro lipgloss..Alessandro benim hiç tanımadığım bi markaydı.Bu gloss tam boy.Sevdim kendisini sanırım=)Bilmiyorum başka rengini alır mıyım..Buda öyle yakınlarda yok, netten alınabilir..

Loccitane el kremi..Bunu denemek çok iyi oldu benim için.Terleyen eller için el kremi..Benimde ellerim öyle maalesef içi genelde terler durduk yere=)O yüzden her kremi kullanamıyorum öyle, bu kremi sevdim ama bununda kokusunu sevmedim:(Yinede denemek güzeldi..

Loccitane el kremi..Shea yağlı olan=)Bittiği için resimde yok.O kremde çok güzeldi, büyük boyunu alabilirim..

Dermokil maske..Fİyatı uygun bi marka zaten.Denenebilir=)

Nuxe kuru yağ..Merakım vardı zaten.Henüz kullanım alanı bulamadım ama kullanacağımı düşünüyorum=)Deneyebildiğim için mutluyum=)

Yani, üç ayda gelen 18 üründen 13'ü benim için kullanılabilir ürünlerdi..Geri kalanını ya verdim ya attım vs.Elden çıkardım yani=)Benim için oldukça gereksiz ve kullanım alanı bulamadığım ürünlerdi..

Bu denenbilir ürünlerdende, deneyince büyük boyunu almak isteyebileceklerim; loccitane markalı ürünlerdi özellikle..Yukarda alınabilir diye bahsettiklerim ekstrası oldu=)Diğerlerininse mini boylarını öylesine kullanıp atacağım muhtemelen=)

Vanilyaclub üyeliğimi iptal ettiğimden, benim için üç aydır gözlemlediğim eksileri artıları anlatmaya çalıştım..Bi önceki postumda belirttiğim gibi, ayrılma nedenim marka çeşitliliğinin az olması:(

Belki, lilakutuya geçiş yapabilirim..

Siz neler düşünüyorsunuz kutular hakkında?

8 yorum:

  1. Essie Smoothies ilk gördügümde icecek sandim:) ... ben simdiye kadar böyle bir yere hic üye olmadim hic bir bilgimde yok zaaten.. sevgilerimle

    YanıtlaSil
  2. Vanilya club benım ıcın kendını ılk aydan bellı ettı. Glossybox'dan cok umıtlıydım ama bugun Turkıye'den cekılıyoruz dıye acıklama yaptılar. cok uzuldum bu arada evdekı dunya kadar urunu bıtırecegım bende.

    YanıtlaSil
  3. açıkçası ben bu kutu olayına yurtdışında ilk başladığı andan itibaren pek sıcak bakamadım.. yani heray herkesin kutusuna bıkmadan usanmadan baktım blogger dan :) ve bence para tuzağı..içlerinde taş çatlasa 2 şey iyi oluyor onlarda ufak tefek şeyler yani buraya 20 lira mı aylık nekadar tam bilmiyorum 30 lira olanıda var sanırım ama aylık 20 lira ıvır zıvır şeylere vermektense 5 taksitle chanel den istedigim bişeyi alıp aylık 20 lira taksit ödemek bana daha mantıklı geliyor en azından istediğim bişeyim olur..mesela nuxe un kuru vucut yagı cok güzel bi ürün gerçekten bende hem simlisi hem simsiz olanı var 100 liraydı simsiz olanı yanlıs hatırlamıyosam diğer ıvırlara para vermektense giderim bitane alırım büyük boyundan yani bu benim fikrim tabi..

    YanıtlaSil
  4. petrolmavisevilmezmi:))bu tip kutular, deneme boy ürün yolluyor her ay belli bir para karşılığında=)

    azimli baykus, glossyboxın çekildiğini senden öğrendim:(

    puchi, sende haklısın=)her ay kutu bekleme olayı zevkli işte=)daha farklı bekliyordum ben bu kutuları.çıkar çıkmaz üye oldum ama markalar beklediğim gibi çıkmadı;)

    YanıtlaSil
  5. ben de vanilya clubı daha ilk aydan bırakanlardanım.. essie oje ve sos dışında ilgimi çeken ürünü olmamıştı açıkcası.. tutmayacağı belliydi, bi de fiyat yükselttiler değmez bence de..

    YanıtlaSil
  6. ben de vanilya club'da üyeliğimi iptal ettireceğim. birden fiyatlarını 35 TL'ye çıkarmaları büyük hata bence ürünler bu paraya değmez. Lilakutu'yu tavsiye ederim canım.

    YanıtlaSil
  7. kawsemin gezegeni, yelda..Çoğu kişi aynı fikirde sanırım vanilya club ile ilgili=)insallah değiştirirler kendilerini biraz;)

    YanıtlaSil
  8. Lila kutu ocak ayı kutusunu aldım ama memnun değilim. Tabi fiyatına kıyaslarsak iyi ama ürünler hep adı sanı duyulmamış ve son kullanma tarihi yakın. Bu arada BC hair terapi çok güzeldir. Benim saçlarım çok yıpranmış. Zor taranır. Banyodan sonra onu sıkıp tarıyorum harika ve aylardır kullanmama rağmen bitmedi (orjinal boy).

    YanıtlaSil