7 Nisan 2012 Cumartesi

Ysl far paleti

 01
Far alırken genelde elim böyle dörtlü besli paletlere gidiyor niyeyse:)Tekli-ikili olanlar gözüme küçük geliyor, onlu onbeslilerde çok büyük geliyor:)))Bu tarz, ideal benim için.Siz nasıl tercih ediyorsunuz?

Farlardan biraz bahsedecek olursak; pigmentasyonlarının iyi olduğunu, kaliteli durduklarını:) söyleyebilirim.Ama açık renklerin pigmentasyonu daha iyi olabilirdi tabi.Birkaç kez fırçayla geçmek gerekiyor rengi yakalamak için.

Farlarımın hepsini kalıcılık yönünden beğeniyorum bazla kullandığım için:)

Farlar, göz kapağında mat-ısıltılı arası duruyorlar.Resimlerdende farketmissinizdir, açık renkler daha ısıltılı koyular daha mat duruyor.

Ortadaki beyaz rengi pek sevmiyorum.Niyeyse illa bi beyaz far koyuyorlar bu besli paletlere.Dior ve estee lauder paletimdede aynı sekilde bol ısıltılı beyaz far var.Ve ben hemen hemen hiç kullanmıyorum bu rengi=)Aydınlatıcı amaçlı beyazdansa ten rengi ve ısıltısız farları tercih ediyorum.Bi daha palet alırken beyaz far olayına dikkat ederim artık sanırım:))

8 yorum:

  1. Cok sIk bir palet tatlim, güle güle kullan! Beyaz rengini belki fircayla baska evde farlarla/ renklerle karistirip kullanabilirsin?

    YanıtlaSil
  2. tesekkürler cnm..ısıltı veriyor zaten evet dedigin gibi kullanabilirim arada.

    YanıtlaSil
  3. kiremit rengi olan var ya sağ alttaki eyeliner gibi uygulayınca çok yakışıyor. Güle güle kullan.
    nailpolishism.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  4. polishist, o renge bayılıyorum zaten bide dedigin gibide uygularım artık tesekkürler=)

    YanıtlaSil
  5. palet çok hoş görünüyor,güle güle kullan canım.Ben far alırken gölgeli makyaj için alıyorsam üçlü-5li olanları tercih ediyorum.simdilik benımde 10 lu veya üstü paletım yok.Ama ten rengi gibi tek basına her gun kullandıgım renkleri teklı alıyorum,gramajıda daha fazla oluyor.

    YanıtlaSil
  6. tesekkürler cnm.bende inglotun 12 li paleti var ama allahtan fazla yer tutmuyor öyle, onun dısında benimde çoklu paletim yok henüz.urban decay ve mac paleti sırf yer sıkıntısından dolayı erteliyorum mesela:))bende çok çok bayılırsam renge, öyle alıyorum tekliyi genelde=)

    YanıtlaSil
  7. güle güle kullan canım yüzlerce doğal tonlu farım olsa da bu bir yenisini almamak için bahane değil :)

    YanıtlaSil
  8. aynen cnm=)en çok kullandıgımız renkler bunlar nasısa:))

    YanıtlaSil