21 Eylül 2012 Cuma

Bitirdiklerim#10


Bitirdklerimin yazısını yazma vakti simdide..Bakalım neler bitirmisim neleri sevmisim?

Avon white lily banyo köpüğü..Avonun dus jellerindense banyo köpüklerini daha çok sevdim ben.Boyutu çok büyük, temizlemesi köpürmesi kokusu güzel.Tekrar almam ama sanırım, uğrasamıyorum artık avona ulasmakla.

Yine avonun sevdiğim ürünlerinden.Birkaç kez aldım bu saç kremini, gayet severek kullandım.Saçları hiç bekletmeden anında yumusatıyor.Bu yönüyle çok sevdim, fiyatıda çok uygundu galiba, bu tip bi ürün arayanlara tavsiye ederim.

Yves rocher dus jeli..Bu ürünü pek sevemedim, köpürmesi, kokusu, temizlemesi yetersiz.Ve çok çabuk bitiyor, bi daha almam.

Dove el kremi..Dove kremleri sevdiğimi biliyorsunuzdur artık sanırım.Çabuk emilmeleri ve iyi nemlendirmeleri nedeniyle favorim.

Bobbi brown shimmer brick nectar..Bu allığı çok severek kullanıyordum ama ambalajı hiç sağlam değil yada bana böylesi denk geldi.Zaten bi iki parçaya ayrılmıstı bi ara, sonra bi gün çantamda götürme gafletinde bulununca paramparça oldu.Parçalananları atınca kalan sonuç bu.Attım gitti=)Verdiği renk ve ısıltı çok güzel..Tekrar almam ama dediğim sebepelerden dolayı.

Bioderma white objective serum ve nemlendirici..Yakın zamanda yazmıstım sanırım yazısını bu serinin.Beğendim her iksinide ama lekeler konusunda ne derece etkili emin değilim.Cildi netlestirip aydınlatmaya katkısı olduğunu söyleyebilirim ancak.

Ysl cinema parfüm..Çok sevdiğim bi kokuydu.Simdi değil ama bi ara tekrar alabilirim.

Guerlainın yeni çıkan kokusu.Elimde bisürü var bildiğiniz gibi bu miniklerden, kokusunu beğendim ama alacak kadar değil.Koku tarif edemem ama baskın ve eğlenceli bi koku gibi geldi bana=)Guerlain parfümlerde favorim her daim IDYLLE..

5 yorum:

  1. çok güzel ürünlermiş yanlız o attğın bobbi browna acıdım güzelmiş.. ben parçalanan allıkları iyice ezip toz haline geldikten sonra eski krem kutularına koyup yoz allık olarak kullanıyorum yanımda bile taşıyorum o şekilde..

    YanıtlaSil
  2. oh canım cilt ürünüde bitirmişsin ne güzel gelsin yeniler:)

    YanıtlaSil
  3. audrey, o kadar sabrım yok benimya=)görselliğede biraz fazla önem verdiğim için o sekilde kullanamam sanırım cnm:( yazık oldu bencede, doyamadan gitti:))

    özgecim öyle evet=)bi süre elimdeki testerları tüketmeyi planlıyorum.sonra gelsin yeniler dediğin gibi=)

    YanıtlaSil
  4. Ah o Shimmer Brick'i o hallerde görmek benim de yüreğimi parçaladı, resmen yıl oldu bir tane shimmer brick almayı hayal edeli ama hala kısmet olmadı :))

    YanıtlaSil
  5. bende shimmer brickleri seviyodum ama gerçekten ambajı sağlam değildi yani bendekinin, bu yüzden soğudum.belkide bana denk gelen böyleydi, onun dısında almamak için sebep yok çünkü.

    YanıtlaSil