2 Eylül 2012 Pazar

Estee lauder bb krem


BB krem fırtınasına bende kapıldım sonunda ve dayanamayıp bir tane edindim kendime=)

Seçimimi estee laurderden yana kullandım..

BB krem çıkarmayan marka kaldı mı bilmiyorum.Her gün bir yenisini daha duyuyorum.Bana hep renkli nemlendirici ve fondöten arasında bi yerde gibi gelmisti bb kremler, nitekim tahmin ettiğim gibide çıktı..

Bence arada bi yerde bu ürün.Renkli nemlendiriciden daha kalıcı daha kapatıcı..Fondötendense daha az..Yani, kalıcılık ve kapatıcılık açısından beni tatmin etti diyebilirim.

Durusu pürüzsüz, yapısı ağır değil.

Minik bi miktarı yetiyor.Bb kremler nedense çok pahalı satısa sunuldu, bu yüzden uzun süre gidebileceğini söylemem gerek sanırım.

Cilt bakımıda yapıyormus aynı zamanda.Düzenli kullanmadığım için birsey söylemek saçma olur bu konuda.İçinde anti oksidanlar olduğu söyleniyor.Arastırmadım ne var ne yok diye ama estee laudere nedense bu konuda güveniyorum.

Günes koruması spf 35.Uvb ye karsı koruyor yani.Hiç yoktan iyidir diye düsünüyorum.

Bendeki rengi açık olan, iki rengi var zaten normalde.Bendeki açık renk olmasına rağmen macte nc 20 altını tatmin eder bi beyazlığı olduğunu söyleyemeyeceğim.Rengi yüzünüzle bütünlesiyor aslında ama açık tenliler deneyerek alsın derim.

Kısacası ben sevdim bb kremleri.Bir dahakine hangi markayı alırım bilmem=)

10 yorum:

  1. bi bb krem bende yok heralde :D renk tonu güzelmiş estee'nin bazılarının bi tuhaf tonları..
    güle güle kullan cnm :)

    YanıtlaSil
  2. evet cnm renk tonları bi tuhaf gibi kiminin ama neyseki estee iyi çıktı.tesekkürler cnm=)

    YanıtlaSil
  3. tatlım fiyatını ve cildi yağlandırıp yağlandırmadığını öğrenebilir miyim BB kremin?

    YanıtlaSil
  4. judgest, fiyatı 150 tl maalesef:(benim cildim normal yağlanma olmuyor bu yüzden yazmıyorum pek yazılarımda.yağlı ciltte nasıl olur bilemiyorum ama çok yağlı bi yapısı olmadığını söyleyebilirim.

    YanıtlaSil
  5. bende watsons kullanıyorum.18 tl civarlarında almıştım.spf 20 korumalı falan sanırım gayet memnunum. pek yağlandırma yapmıyor yani bir fondötenden daha hafif cildim yağlı çünkü oradan biliyorum. kapatması harika.çok memnun kaldım açıkcası. bir parlaklık aydınlık veriyor insana nur inmiş gibi :D bende böyle etki etti :)

    YanıtlaSil
  6. sizde mi edindiniz bu kremlerden:)güle güle kullanın:)

    YanıtlaSil
  7. beyza, watsonsında kendine ait bb kremi olduğunu bilmiyordum, güzel demek..tesekkürler aklımda bulunsun=)

    suslu, tesekkürler=)eksik kalamadım bende;)

    YanıtlaSil
  8. bende de watsons var,çok memnunum valla tavsiye ederim.ambalajı da pek şirin.bu bitince başka marka deneyebilirim ama denemeyebilirim de bilemedim şimdi...Este iyi de pek pahalımış yaf :( kalite ucuza alınmaz sloganı tam da buraya göre :)

    YanıtlaSil
  9. mrs marka, haklısın oldukça pahalı estee.watsonstan memnunsan bunu almana gerek yok o zaman zaten daha uygun fiyatlardada bb kremler var sanırım.beyzada watsonstan memnunmus, benide meraklandırdınız=)

    YanıtlaSil
  10. Bu BByi Italya'dan 18 euroya aldim. Ne jadar pahaliymis TRde inanilir gibi degil.

    YanıtlaSil