3 Mart 2013 Pazar

Bitenler#13


Bioblas sampuan..Saçlarım ciddi anlamda dökülme problemi yasıyordu bir süredir.Nedenide roaccutane kullanmıs olmam ve stresli düzensiz yasamım diye düsünüyorum.Bioblas, dermatoloji doktorları tarafından önerilen bi marka sampuan konusunda, bende bu yüzden denemek istedim.Sampuan bitkisel, bu yüzden köpürmesi yok denmesede az.Temizlik verme hissi yetersiz.Saçlarımı sertlestirdi vs.Ancak tüm bunlara karsın dökülmeyi azalttı mı azalttı:)))Saçlarım çok uzun olduğundan çabuk bitiyor bi kötü yönüde bu.Birde ambalaj kötü, ürünü çıkarma konusunda.Ayrıca, rengi kahverengi ve kokusu yok gibi bisey.Tekrar alabilirim:)))

Bioblas maske..Buda çok çabuk bitiyor.Market markaları kadar olmasada yumusatıyor.Dökülmeye etkisi olmus mudur bilemiyorum.Bir daha alır mıyım, alabilirim..

Lanvin sampuan ve vücut losyonu..Sampuanı beklediğim gibi tek kelimeyle vasat.Losyonu güzel, emilimi hızlı kokusu hos.Nemlendirmesi orta düzeyde.Büyük boylarını almam.

Theramed dis macunu..Büyük umutlarla aldım ama pek beğenmedim.Bana verdiği temizlik hissi yetersiz, beyazlatmada yetersiz.Bir daha almam.

Bioderma white objective tonik..Basta setiyle birlikte tonik niyetine kullandım ancak setin diğer elemanları bitince sensibio h2o gibi kullanmaya basladım.Çok farkları yok=)Sensibio daha iyi temizliyor tabi ama.

Lancome hydra zen nemlendirici jel ve losyon..Jel olanı çok akıskan, nemlendirmesi bana yetersiz.Karma yağlı ciltlere uygun olur diye düsünüyorum.Losyon olanı beğendim, nemlendirme konusunda basarılı.Cilt bakımında lancome denemek istersem bi gün, alabilirim.

Dead sea temizleyiji jel..Kokusu çok çok kötü, dayanılabilir değil benim için.Temizlemesi çok iyi, germiyor kurutmuyor cildi.Büyük boyunu almam.

La roche posay vücut losyonu..Emilim hızlı ama nemlendirme konusunda daha basarılı ürünler olduğunu düsünüyorum.

Nuxe dus jeli..Kokusu çok güzel, verdiği temizlik hisside yeterli.Cildi kurutmuyor.Dus jelleri çabuk bitiyor diye almam istemem açıkçası bunu ama belki eserse aklıma alabilirim bi gün=)

Tom ford violet blonde parfüm..Kokusunu beğendim, çiçeksi bi koku.Kalıcı.Tom ford'un diğer parfümlerinide denemek istiyorum.Simdi değil ama ilerde belki alabilirim elimdekiler azalınca.

 Bunları bitireli aslında biraz oldu ama ancak yazabiliyorum.Diğer bitenleride bi süre sonra yazacağım tam toparlayana kadar=)Geçen bitenler yazımda bahsettiğim bitirdiğim makyaj ürünlerini hala ekleyemedim.Dipte kalmıs biter bi süre sonra dediğim ürünler bile bitmiyor bitemiyor:))

6 yorum:

  1. baya ürün bitirmişsin canımcım,tebrik ediyorum..

    YanıtlaSil
  2. Tebrikler, coook sey bitirmissin yine :-) Aralarinda benim de alabilecegim seyler var, tesekkürler yazilari icin. :-)
    http://makyajtutkusu.blogspot.de/

    YanıtlaSil
  3. tebrikler canım bayağı bitenler var:)

    YanıtlaSil
  4. bende oaccutane kullandım ve bırakalı 1 ay oldu. benim saçlarımda popomda ama dökülme azalmadı ilaçtan sonrada.uzun saçlı olduğumuz içinde dökülme hiç azalmıcak diye biliyorum. ben 3 kutu bitirdim bioblas banamısın demedi aksine daha çok döktü bile diyebilirim :( sende işe yaramasına sevindim umarım saçlarımız hiçç dökülmez...

    http://jelibonunrenklidunyasi.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  5. Theramed konusuna kesinlikle katılıyorum bende.
    Hiç bir etkisini hissedemedim malesef. :(

    YanıtlaSil
  6. Merhaba. Eşimde saç dökülmesinin önüne bioblas sayesinde geçti. Çok da memnun

    YanıtlaSil