10 Mart 2013 Pazar

Bitirdiklerim#14


Oral-b ağız çalkalama suyu..Ferahlık veriyor, temizliği sağlıyor, vaadettiği gibi disle ilgili sorunlardan koruyor mu bilemiyorum ama sanmıyorum.Listerine gibi yakmıyor, tadı güzel.

I love vücut peelingleri..Biri vanilyalı diğeri çilekli.Vanilyalıyı tam bitiremedim yarısı duruyor ama kullanamadığımdan atacağım mecbur.Kokuları çok güzel diye aldım sırf ama o kadar mide bulandırıcı kokuları var ki, çok pisman oldum.Çilekli yine bi nebze kullanılabilir ama diğeri berbat.Vanilyalının vücut nemlendiricisinide almıstım onuda kullanamadım kokusundan.

John frieda frizz erase saç maskesi..Beslediğini bakım yaptığını düsünüyorum.Yumusatması için biraz bekletmek gerekiyor, o biraz sıkıcı.Onun dısında tekrar alabileceğim bi ürün.

 
Shiseido white lucency temizleyici..Daha öncede kullanmıstım aynısından.Sevdiğim bi temizleyici ama ilk kullandığımdaki kadar etkisini göremedim.Ve ilk kullandığıma göre en az iki ay erken bitti.İlginç:)Güzel temizliyor, iyi köpürüyor, hafif gerginlik yapıyor.

Shiseido white lucency leke serumu..Hiç ise yaradığını düsünmüyorum.Bırakın lekeleri, hafif bi aydınlatma bile sağlamadı bence.Çöpe atarken 200 tl yi çöpe atar gibi hissettim o derece:)))

Shiseido the skincare tonik..Temizlemesini beğendim, temizleyici sonrası kalan kirleri güzelce çıkarıyor.Ne çok sert ne de çok yumusak bi tonik.Hem mat tutuyor hem nemlendiriyor diyebilirim:)Sevdim!


Ve evet iste biten makyaj ürünlerim.:)

Dior airflash fondöten..Rengi en açık renk olmasına rağmen bana koyu geliyordu, karıstırarak kullandım genelde.Renk dısında tek kusuru yok benim için.İnce yapısına rağmen kapatıcı, glow, kalıcı güzel sevdiğim tarz  bi fondötendi.Satıstan kaldırılıyormus ama sanırım.

Ysl radiance smoothing fondöten..Buda aynı sekilde sevdiğim bi fondötendi.Kapatıcılığı ortanın üzerinde, glow özelliği olan bi ürün.Buda satısta yok artık sanırım.

Dior sculpting pudra..Çok çok çok iyi!!Severek kullandım.Kendi yazısında uzun uzun bahsetmistim=)

Mac mineralize compact fondöten..Sevdiğim fondötenlerden biri, yakın zamanda yazısını yazmıstım.Bu tip compact fondötenleri daha çok seviyorum kesinlikle.

Mac humid far..Yesil bi farı bitirmem imkansız:))Kırıldı dağıldı gitti.

Avon glimmerstick diamonds kalemler..Blackest black ve black ice..Ortalamanın üzerinde kalemler benim için.Pigmentasyonu ve kalıcılığı daha iyi olabilirdi.Severek kullandım..

İnglot cream gloss 89..Rengi,kokusu, tadı çok güzel:)Kalıcılığı çok az.Durusu cam gibi parlak.Dibinde azda olsa var hala sanırım.Eskiden verdiği rengi alamıyorum ama artık.

Artık daha sık bitirme yazıları paylasabiliyorum=)Almama konusundada kendimi astığımı düsünüyorum:)Ama cilt bakım ürünleri alacağım bi süre sonra.Markayı ve seriyi belirlerdim aklımda.Makyaj ürünü olarakta beğendiğim baya bisey var aslında ama tutuyorum kendimi.Belki wishlist yaparım bi ara:)

14 yorum:

  1. oh at gitsin canım,shiseidonun köpük temizleyicisini sevdim gibi sanki fakat yapış yapış gibi yapıyor tuhaf bir his memnun etmedi o yönü beni hepsini shiseido yaparmıyım diyordum yapmam göz kremininde yazısını yazacağım sevmedim.hangi marka var aklında?

    YanıtlaSil
  2. o leke serumundan bende de var daha hiç açmadım ve pişmanlıklar içindeyim neden aldıysam! senin de memnun kalmadığını görünce pişmanlığım ikiye katlandı.

    YanıtlaSil
  3. Cilt bakımında hangi markaya yöneldin merak ediyorum:)

    YanıtlaSil
  4. özge, shiseido yapıs yapıs bi his bırakmıyor bende ama geriyor biraz.bide eskisi gibi aydınlık vermedi cildime sanki, bende uzunca bi süre almam sanırım.the skincare alabilirim çok daha sonra.göz kremi ortalama geldi banada.su an aklımda clarins daily energizer serisi var cnm.yabancı bloglarda olumlu yorumlar okudum, cildimde su an donuk geliyor bana uykusuzluktan yorgunluktan.ii geleceğini düsünüyorum.

    myownprivatenonsense, açmadıysan geri ver istersen çok oldu mu alalı.belki sana iyi gelir ama belli olmaz cilt ürünleri kisiden kisiye değisiyor sonuçta.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. baya oldu ben turşusunu kurarım böyle aldıklarımın. nemlendirici niyetine kullanıcam artık napim. white lucency gece kremi de hiç aydınlık falan vermedi üztelik yapış yapıştı nefret ede ede bitirdim.
      bakalım bununla neler yaşıycaz:)

      Sil
  5. shayna, clarins daily energizer denemeyi düsünüyorum cnm=)çok beklenti içine girmemek lazım her kullandığım seriden sonra bunu düsünüyorum ama alırken bi heves belki bi mucize olur filan diyosun:)bundada o mucizeyi bekliyorum:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ohh ferahlamışsın canım biten makyaj ürünleri de görüyorum tebrikler:)

      Sil
  6. canımcım bingo aynı seriyi merak ediyoruz yine hadi hayırlısı,geçen yıldan beri birçok videoda gördüm ve kullanan yabancı bloggerların cildi çok aydınlık görünüyor:)

    YanıtlaSil
  7. Leke açıcı serumlarda eczane markaları daha başarılı sanırım, Neostrata'ya baktın mı? Ondan memnun olan birkaç kişi okumuştum :)

    YanıtlaSil
  8. makyajlıkareler, tesekkürler cnm evet makyaj ürünleride var bu defa sükür=)

    özgecim gerçekten mi:))ben bugün rastladım bu seriye ve hemen karar verdim.nedense alma isteği uyandı içimde hemen.nars düsünüyordum biliyosun en son öyle konusmustuk ama nars için mağazaya gitmem lazım, vakit yok.ondan erteledim onu.peeling ve maskede guerlain olabilir gibi düsünüyorum su an.bakalım:)

    YanıtlaSil
  9. onur, neostrataya bakmadım.aslında ara ara aklıma geliyor ama unutuyorum sonra baska markalara dalıyorum.bi süre leke için ürün kullanmam sanırım ama clarinsden sonra düsünebilirim, tesekkürler:)

    YanıtlaSil
  10. Bravoo bir sürü makyaj malzemesi bitirmişsin darısı başıma :) Project Pan'imde bi ruj var sür sür bitmiyor yaw :)

    YanıtlaSil
  11. sihirligünlük, insallah biter seninkilerde=)

    YanıtlaSil
  12. Biten makyaj ürünleri yazılarına imreniyorum.Ben hiç kolay bitiremiyorum.

    YanıtlaSil