14 Nisan 2013 Pazar

Mac msf natural pudra


Mac msf natural artık klasiklesmis bir pudra aslında.Ünlü ve ününü hak eden ürünlerden biri..

Pudranın yapısı incecik, ağırlık yapmıyor yüzde.

Kapatıcılığı kullanıma göre değismekle birlikte orta denebilir.Mesela swatchda gördüğünüz gib oldukça kapatıcı durmus.Üstüste uygulamayla bu sonuç elde edilebiliyor.Kat kat uygulayıncada yüzde katman olusturup kötü bi görüntüye neden olmuyor.

Fondöten üstü sabitleme amaçlı tek katta kullanılabilir.Ki, genelde ben böyle kullanıyorum.Ancak, sabitleme konusunda çok basarılı mı emin değilim.Sabahtan aksama bozulmadan aynen kalmıyor tazelemek gerekebiliyor.

Toz toz olan bi yapısı yok, yumusak bi ürün.

Renk seçeneği yeterli, bendeki light plus rengi.

Durusu ne mat ne glow diyebilirim:)Satin denen görünümde olduğunu düsünüyorum, yani glow ama abartı değil, kadife gibi duruyor ciltte.

Ve en önemli özelliği doğallığı tabi ki.

Klasik bir pudradır, kaliteli pudra arayısında olanlara tavsiye edebileceğim bi üründür.

3 yorum:

  1. Ben de kullanmıştım bayağı da bereketliydi tavsiye ederim=) bu arada aşğaıdaki wishlist çok güzelmiş krem farları ben de istiyorum, clinique deep comfort butter kullanmıştım aslında güzel ama yaz için bayağı yağlı ve yoğundu, water theraphy öneririm bahar ve yaz için cnm=)

    YanıtlaSil
  2. Alix Avien terracota pudra ne kadar çok benziyor buna.. Yapısını bilmiyorum ama görünüşü aynı diyebilirim.. Mac pudram yok ama Alix Avien'i çok severek kullanıyorum..

    YanıtlaSil
  3. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil