6 Nisan 2013 Cumartesi

Wishlist#10


Shiseido eye color trio..Lacivert-gri tonlarında olanını almıstım bunun biliyorsunuz.
O kadar memnun kaldımki bu altın haki tonlu palette aklımdan çıkmıyor, alacağım=)
Shiseido krem farlar..Bende hemen üstteki resimde gördüğünüz eski seriye ait bir krem farı var ve muhtesem..Bu farlardan bulursam eğer farklı renklerde almak istiyorum.
Bulamazsamda üst resimdeki shiseidonun yeni krem farlarına bakabilirim, 
yapı olarak aynıysa onlardan tercih edebilirim.

Drugstore markalardada krem farlar konusunda oldukça basarılı isimler var bildiğiniz gibi.Loreal ve maybelline gibi.
Lorealden iki tane var bende, baska renklerindende alabilirim.
Maybellinede denemeyi düsünüyorum.


Simsiyah, yoğun, kremsi yapıda eyeliner gibi bi kaleme ihtiyacım var.
Clinique ve armani ilk gözüme çarpanlar oldu.Clinique kahvesini kullanıyorum zaten, yoğun siyah rengi varsa alabilirim.Avonu ise bulduğum yerde alacağım.
Önerilerinize açığım?
Jel eyeliner, benim için tam muamma bir konu.Eyeliner sürmeye bunlarla basladım aslında ama sonradan soğudum.Simdiye kadar sadece inglot kullandım.İlk basta memnundum ama sonra kullanırken zorlandım, bi süre kalem kullandım, sonra likitlere kaydım.Su an yine bi jel eyeliner alasım var, tercihim bobbi brown olur sanırım.Ve shiseidonun daha önce baska markada rastlamadığım krem eyelinerları var.Kontrolü daha rahat sağlayabilirim gibi geldi, denemek lazım.
Nars alhambra,kalahari,silk road,indian summer.Aklımda kalan ikili farlardan.
Clarins günes koruyucu..Bu yaz bunu kullanmayı planlıyorum, elimdekiler bitmek üzere.
 John frieda saç bakım ürünleri..Ben saç bakım ürünü olarak sadece maske ve belki birde serum tarzı bi ürün alırım sanırım.Saç spreylerini sevmiyorum, elimde hala var zaten.Sampuan değisikliği pek yapımıyorum, genelde blendax kullanıyorum, memnunum.Maskelerden simdiye kadar en çok bu markadan memnun kaldığım için yine bu markadan bi maske alırım diye düsünüyorum.Bu seri olabilir mesela:)

 Clinique vücut peelingi ve kremi..Clinique peeling konusunda en güvendiğim marka diyebilirim.Yüz içinde böyle, vücut içinde.Vücut için olanı elimde denemistim sadece ama iyi olduğuna inanıyorum.Denemeyi düsünüyorum bu ikiliyi.

Çoğunluğu ihtiyacım olan ürünler gördüğünüz gibi:)Mesela makyaj ürünlerine bakarsanız, allık pudra fondöten ruj aydınlatıcı vs. yok.Beğendiğim, istediğim ürünler var ama almayacağım almayıda planlamıyorum bir süre.Elimdekileri azaltmadan bu kategorilerde ürün almam artık sanırım.Ama krem far ve kalem eyeliner gibi ürünlerim çok yok.Bunlardan alabilirim.Cilt bakımı, saç bakımı zaten ihtiyaç.Bunları oldum olası bitmeden azalmadan almam zaten özel ilgim olmadığından:)

 Yalnız birsey farkettim eski wishlistlerime bakınca:)Aklıma girmisse bi ürün bi kere, unutsam bile görünce tekrar istiyorum farkında olmadan:)Blogu düzenli takip edenler bilir, wishlistlerime genelde uygun alısverisler yaparım bi eksik bi fazlada olsa.O eksikler demek ki hiç olmamalı:))

Listemi nasıl buldunuz?Siz neler istiyorsunuz bu ara?

7 yorum:

  1. seçimlerin güzelmiş canım özellikle sheseidonun 3lü farına bittim renkleri çok güzelmiş

    YanıtlaSil
  2. makyajlı kareler, tesekkürler cnm=)shiseidonun yapısıda çok güzell

    YanıtlaSil
  3. bobbi süper jel eyelıner konusunda,ama shiseidonunkileride merak ettim şimdi sayende:))

    YanıtlaSil
  4. :))shiseidoya bakmak lazım kesin ama bu ara çıkamıyorum sen denersen haber ver cnm ona göre netten alırım belki=)

    YanıtlaSil
  5. bobbi brown'un jel eyeliner'ını bende denemek istiyorum.maybeline color tattolardan 4 renk aldım.halen en sevdiğim on and on bronze.güzel bir wislist,hepsine biran önce kavuşmanız dileğiyle.bloğunuzu takibe aldım,bende beklerim:)
    http://wishingbeauty.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  6. maybelinne color tattoolardan yeni çıkan pembe rengini almak istiyorum bende.

    YanıtlaSil
  7. Wishlistinin birinci sırasını süsleyen Shiseido far bende var canım, umarım sen de benim kadar memnun olursun alınca. Ben farlarını çok başarılı buluyorum. Paletteki en açık rengin dibini gördüm bile :) John Frieda markasının saç maskelerini çok merak ediyorum, elimdekiler bitince sanırım ilk bu markayı deneyeceğim.

    YanıtlaSil