30 Haziran 2013 Pazar

Alısveris#44


Bir süre oldu bu ürünleri alalı ama hayatımdaki radikal değisikliklerden dolayı zorlanıyorum bloguma vakit ayırmaya..Bu değisikliklerden biri mezuniyetim bir diğeride sağlıkla ilgili bi problem.Hayatımla ilgili blogda yazı yazmıyorum biliyorsunuz ancak uzun süre yazamadığım zamanlar olduğundan açıklama gereği duydum.Anlayısınız için çok tesekkür ederim..

Resimde gördüklerinizin bir kısmı hediye.Çok sevdiğim arkadağım özgeciimin blogundan aldığım birkaç parça ürünler yollanan hediyelerden biri cargo diğeride shiseido far.Shiseido fara özellikle bayıldığımı belirtmek isterim=)Tekrar tesekkürler canım...

Aldıklarıma gelecek olursak;

Shiseido günes losyonu
Shiseido fondöten
Shiseido göz kremi
Shiseido nemlendirici
Dior gloss
Lancome gloss
Lancome ruj
Nivea roll on
Nivea el kremi
Elidor saç maskesi
Duru dus jeli
Loreal temizleyici
Loreal tonik
Loreal göz makyaj temizleyicisi


7 yorum:

  1. Çok güzel ürünler almışsın canım. Duru shıne mis gibiydi.Lancome ve dior'da gözüm kaldı resmen. Güzel günlerinde kullan canım :)))

    YanıtlaSil
  2. güzel günlerde kullan tatlım
    shiseidonun bu fondoteni çok koyu değil mi ? ben nedense bu ürünü sadece deniz kenarında falan kullanılabilen bir ürün olarak biliyorum.lorealin yeni sersinin göz makyaj temizleyicisi süper canım,toniğinide senden öğrenirim artık öpüyorum..

    YanıtlaSil
  3. makyaj kelebeği, tesekkürler cnm.duru cidden muhtesem, cildi peeling yapılmıs gibi pürüzsüz ve nemli bırakıyor.lancome ve diorda ruj gibi koyukıvamlı çok hos ürünler.

    özgecim, ben bunu pınarın beğendiğini hatırlıyordum denk geldi öyle aldım.çok çok memnun kaldım, en açık rengi var bende bana oluyor.hiç koyu değil rengi.pudrasınıdamı alsam diye düsünüyorum.lorealin toniği güzel ama biraz kokusundan hoslanmadım ben o kadar.clarins tonikler kadar etkin bulmasamda cildi incitmeden duruluk verebiliyor.

    YanıtlaSil
  4. Güle güle kullan canım, çok güzel şeyler almışsın yine. shiseido ile ilgili yorumlamaya fırsatın olursa dört gözle beklediğimi bil :)

    YanıtlaSil
  5. Güle güle kullan hepsini canım:)

    YanıtlaSil
  6. Gule gule kullan canim aldiklarini. Far ve rujlarin renklerine bayildim

    YanıtlaSil
  7. sen nur, hangi shiseido?fondötendir diye düsündüm niyeyse=)yazmaya çalısacagım kısa zamanda.

    yelda, tesekkürler cnm.

    makyajlı kareler tesekkür ederim cnm=)

    YanıtlaSil