9 Haziran 2013 Pazar

Clarins daily enerjizer serisi


Cilt bakımı ürünlerini set halinde kullanmayı seviyorum bildiğiniz gibi.
Genelde bu sekilde kullanmaya çalısıyorum.

Clarins, cilt bakımında uzun süredir merak ettiğim bir markaydı.Nedensiz bi sekilde sempatim vardı=)
Haksız olmadıgımı ürünlerini kullandıktan sonra anladım.

Bu seri, daily energizer, özellikle donuk görünümü almayı nemlendirmeyi amaçlayan bi set.Benim gözlemlerime görede donukluğu matlığı alıyor gerçektende.

Temizleyici jeli, klasik jeller gibi kurutmuyor.Hatta cilt yıkanmıs gibi hiç gerilmiyor.Kimisine bu temizlenmemis bir cilt hissi verebilir ancak ben sevdim.Germiyor, kurutmuyor ve temizliyor.Yani, gıcır gıcır yapan hafif geren jelleri seviyorsanız bu ürün size göre değil.Bu çok daha yumusak bi temizleyici, hassas ciltler için özellikle çok iyi olacağını düsündüğüm bir ürün.

Tonik, benim için olmazsa olmaz olmadı hiçbir zaman ama clarins bu fikrimi değistirdi diyebilirim.Ciltte kalan kalıntıları güzelce temizliyor ve cildi nemlendiriciye hazırlıyor.Kullandığımda cildimin tazelendiğini hissediyorum.Buda oldukça yumusak bi ürün, sıkılastırıcı arındırıcı toniklerden değil.

Nemlendiricisi yoğun yapılı, krem kıvamında.Nemlendirme görevini hakkıyla yerine getiriyor.Ve bunu cildi yağlandırmadan ağırlık olusturmadan yapıyor.Yağlı ciltlere krem yerine aynı serinin losyon tipinde olanını öneririm tabiki ancak kuru-normal-hafif karma ciltler rahatlıkla kullanabilir diye düsünüyorum.Nemlendiriciyi gece kullandığımda sabah çok daha tok, neme doymus ve ısıltılı bir ciltle uyanıyorum.Makyaj altı kullanımınada uygun, sabah aksam rahatlıkla kullanabiliyorum.

Ürünlerin hafif kokulu olduğundanda bahsetmem gerek sanırım.Kokuya duyarlılığım oldukça fazladır ama bu koku beni rahatsız etmedi hosuma bile gittiğini söyleyebilirim=)

Seri genel olarak beklentilerimi oldukça karsıladı.Bitmek üzereler, tekrar alır mıyım?kesinlikle evet.Ama bitince direk bu seriyi almak yerine farklı seriler kullanıp sonra arada dönmek tercih ettiğim bir yöntem.Mesela shiseido white lucency serisinide çok beğenip bi iki yıl sonra tekrar aldım arada baska seriler kullanıp.Ancak, onda ikinci defa kullandığımda ilk kullandığımdaki kadar memnun kalmadım.Bakalım bundada aynı sıkıntıyı yasayacak mıyım..

3 yorum:

  1. ne kadar merak etmiştik bu seriyi dimi:) iyi oldu sen denedin şimdi bende alıcam:)bir süredir kararım estee ve clarins yönünde zaten. ama ürünlerim bitmiyor.peelingim bitti clarins alıcam bakalım ilk ürünüm olacak,sürekli üşengeçlikten gidemiyorum almaya, hatta kaç kez peelingim bitti aman kim gidecek alacak diye eczane markalarıyla devam ettim:)

    YanıtlaSil
  2. canım sorun var benim bağlantımda galiba birkaç kez yazdım aynı yorumu hata verdi,benimde aklımda uzun zamandır estee ve clarins var biliyorsun, bişeyim eksilse hemen 2 markadan tamamlayacağım diyorum tam eksiliyor zor geliyor gidip almak eczane yakın yine eczane ürünü alıyorum,fakat peelingim bitti clarins almak için hala almadım yenisini:) bu seride tam benlik görünüyor güzel anlatmışsın:)

    YanıtlaSil
  3. tesekkürler cnm.cilt bakım yazılarımı daha detaylı yazmaya calısıyorum, makyajda sonucta anlatılabilecek kısıtlı görsel daha önemli, cilt bakımı öyle değil tabi.bence sende seversin bu seriyi.benimde bitmek üzereler, yerine clarinsin baska serisinden denemek vardı aklımda ama yazın ağır gelir sanırım nemlendirici filan.loreal düsünüyorum yazı geçistirmek için, kararsızım.

    YanıtlaSil