20 Mart 2011 Pazar

Bioderma sebium h2o temizleme jeli

 Normalde cilt bakım ürünlerini seri halinde kullanmayı tercih ederim, farketmişsinizdir zaten:)Ama bu temizleyiciyi tek başına kullandım, tüm seriyi almadım:)Temizleyici ihtiyacımın olduğu bi dönemde almıştım, öyle çok araştırıpta almadım yani.Yakın zamandada bitirdim kendisini..
Jel şeklinde bi ürün, köpürme özelliği var ama krem temizleyiciler kadar yüksek değil.Temizlenmişlik hissini bana verebiliyordu, bunu hissetmem lazım benim bi temizleyiciden memnun kalmam için:)))Yalnız, makyajı tek başına çıkarmıyor tabi ki..Öncesinde yada sonrasında ek bi temizleyici kullanmak gerek.

Kokulu bi ürün bu, beni rahatsız etmedi kokusu aslında ama yinede bildiğiniz gibi cilt ürünlerinde tercih edilmemeli kokulu ürünler..Küçük bi miktarı yettiği için uzun süre gidiyor.

Kullandığım dönem içinde aynı şekilde sivilcelerim çıkmaya devam etti, negatif yada pozitif bi etkisi yok bu konuda:)Ama yağlanmayı kontrol altına aldığı doğru.. Kısacası sevdim, tekrar alabilirim belki ama alırsam seri halinde alırım sanırım bu defa:)

4 yorum:

  1. bioderma ürünü hic kullanmadim, ama merak etmiyor da degilim. paylastigin icin sagol.

    sevgilerle eli :)

    YanıtlaSil
  2. rica ederim cnm..bana güvenilir bi marka gibi geliyor bioderma..

    YanıtlaSil
  3. benimde acil yeni bi seriye ihtiyacım var. bioderma düşünüyorum fiyatını söyleyebilir misin? seri olarak alsam ne kadar olur? teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  4. bu temizleyicinin fiyatı 49 tl idi.Seri olarak ne kadardır tam olarak bilmiyorum ama her alacağın ürün için 45 tl hesaplarsan yanlış olmaz.Yani bi nemlendiriciyle bunu alsan sadece, 90 tl.tonikte alırsan 135 tl gibi..

    YanıtlaSil