18 Mart 2011 Cuma

Maybelline Affinitone Pudra

Kendisi benim ilk pudramdır:)Affinitone fondöteni aldığım zaman almıştım bunuda.Ve yine renk seçimim yanlıştı:))Bi kaç kez kullanabildim ancak, sevemedim maalesef:(Nedeni, fondötendekiyle aynı.Renk seçimi ve kalıcılık???

Kalıcı olmayan ten ürününü niye kullanır ki bi insan:)İki saat herşey çok güzel, üçüncü saat hoop çıktı kusurlar meydana:))Kötü bi durum oluyor tabi ama bilmiyorum belki bununla yetinenlerde vardır, yani uzun saatler makyajının dayanmasını gerektirecek bi yaşam tarzı olmayanlar için uygun ürünler olabilir diye düşünüyorum..
Pudranın kapatıcılığı yok, fondöten üstü sabitleme amaçlı kullanılabilir.
Yapısı pek yumuşak sayılmaz ama incecik, ağırlık oluşturmuyor
Toz toz duruyor, pudra sürdüğünüz belli oluyor maalesef
Yağlanmayı biraz kontrol altına alabiliyor..

Bi daha alacağımı sanmıyorum anladığınız üzere:)Yalnız, affinitone fondöten ve pudradan azımsanmayacak derecede memnun kalanlar var.Beğenilerin değişeceğini belirterekten, denemenizi tavsiye ederim:)

9 yorum:

  1. Pudrasını denemedim ama fondöteninden ben memnunum.Hele kış aylarında ilaç gibi geliyor cildime.Makyaj bazı sürdüğümde kalıcılığında da sorun yaşamıyorum.Bazsız dediğin gibi anca 2-3 saat sürdüğüm gibi kalıyor.

    YanıtlaSil
  2. Fondöteninden bayaa kişi memnun zaten shaynacm evet:)Makyaj bazıyla denememiştim hiç o fondöteni ama sanki yinede uçar gider gibime geliyor,bilmem ki:(

    YanıtlaSil
  3. Ben kullandım bunu bitene kadar ama pek memnun kalmadım, tek kullanılınca hemen uçuyor ve varolan kusurlar hemen pırtlıyor bidaha kesinlikle almam :)

    YanıtlaSil
  4. Benim cildimde kurumaya neden oldu fondöteni. Sevemedim o nedenle..

    YanıtlaSil
  5. nah a perfect day; evet hemen uçuyor dediğin gibi:(

    ışık; fondöteni nemlendirici özellikteymiş aslında, bana da yumuşak nemlendiricili bi ürün gibi gelmişti ama demek ki cildine uymamış senin.Affinitone ailesinden bi ben memnun deilim sanıyodum ama benden başkalarıda varmış meğer:))

    YanıtlaSil
  6. gün içinde uçan ten ürünleri hiç bana göre değil. Dediğin gibi birkaç saat sonra makyajını silecek kişiler kullanabilir böyle bir ürünü. Ben malesef sabah yapıyorum akşama kadar dayanması gerekiyor:(

    YanıtlaSil
  7. aynen özgecim..bence bu tip drugstore denen markalardaki en büyük sorunda bu zaten:(

    YanıtlaSil
  8. Canım eğer kullanmıyorsan bana gönderebilir misin? Ben de yeni affinitone fondoten aldım ve pudrayla arasında kalmıştım.Daha ilk defa kullandığımdan cildimi yıpratmak istemiyorum.Pudra daha mı iyi olur acaba diye düşünmeden edemiyorum.

    YanıtlaSil
  9. selambenrenkli:)hiç kullanmadım ben zaten onu, denedim pek beğenmedim arkadasıma verdim o zaman.1 sene hayatta tutamam beğenmediğim bi ürünü elimde:)fondöteni çok hafif yıpranmaz cildin korkma.ama üstüne sabitlemek adına pudrasını alabilirsin yinede.

    YanıtlaSil