12 Mart 2011 Cumartesi

Neutrogena cilt bakım ürünleri


Neutrogena clear pore wash..Neutrogena markasının temizleyicileri genel olarak beğenilmiyor sanırım.Ben nedenini yanlış ürün seçimine bağlıyorum bunun.Mesela bu temizleyiciyi sadece yağlı ciltler kullanmalı.Karma ciltliler hele hele hassas ciltliler aman diyim yaklaşmasın:)Ben bu temizleyiciyi severek kullandım, kullandığım dönemde sivilcelerim daha az çıktı.Yağlanma probleminide azaltıyor kullandığınız süre içinde.Kullanım sonrası çok gerilme hissetmedim öyle ama tabi nemlendiriciyle desteklemek şart yinede..Yeniden alabileceğim bi ürün..
Neutrogena alcohol-free toner..En güzel özelliği alkolsüz olması ve buna rağmen temizlenmişlik hissini vermesi..Temizleme işlemi sonrasındaki gerginliğide hemen alıyor. Ben memnun kalmama rağmen bi daha alacağımı sanmıyorum.Tonik kullanmayı sevmiyorum ben sanırım:)Temizleyicim bitiyor nemlendiricim bitiyor toniklerim bi türlü bitmiyor, bitemiyor:))
Neutrogena oil-free moisture..Çeşitleri var bu nemlendiricilerin, benim kullandığım karma ciltler için olanı..Normal ve karma ciltlere öneririm ama yağlı ciltlilere çare değil maalesef..Çok hafif bi nemlendirici olmasına rağmen benim t bölgeme ağır geldi biraz:( Bi daha almam diye düşünüyorum.. 
Neutrogena light night cream..İsmine bakıpta aldanmayın, hiç light filan değil bence:))Yoğun nemlendirme özelliğinin olduğunu düşünüyorum, en azından benim cilt tipime bayaa bi fazla geldi.Kuru ve normal ciltlilerin memnun kalabileceği bi gece nemlendiricisi..Ben bi daha almam:)
Neutrogena radiance boost eye cream..Göz kremi geçmişimin pek olduğu söylenemez..Bu kremin nemlendirme özelliği güzel, hemen emilmesi nedeniyle iyi bir makyaj altı bazı olabilir..Vaadettiği göz çevresini parlatma, morlukları hafifletme gibi özelliklerinin olduğunu düşünmüyorum.Sadece nemlendirme amaçlı bi göz kremi arıyorsanız, bu kremi alabilirsiniz.Her ne kadar göz kremi kullanmayı sevmesemde, tekrar alabileceğim bi ürün..

6 yorum:

  1. maşallah nerdeyse her ürününden almış gibisiniz ama pek memnun kalmamışa benziyorsunuz bende bu yüzden güvenipte alamıyorum.

    YanıtlaSil
  2. evet baya bi ürününü denemiş oldum:)güzel ürünler ama benim t bölgem çok yağlı olduğundan nemlendiricilerini pek sevmedim:(

    YanıtlaSil
  3. itsbeacım,ben hiçbir dönem hiçbir ürününü sevmedim bu markanın,hatta hala bitirmeye çalıştığım ürünleri var elimde. özellikle çok övülen göz çevresi kremi resmen gözaltlarımın rengini değiştirmişti..

    YanıtlaSil
  4. özgecim hersey her cilde olmuyorun kanıtı buda işte:)Göz altlarım benimde gitgide koyulaşıyor ama ben yorgunluğa filan bağlıyorum, bundan mı ki acaba bak içime kurt düşürdün:))

    YanıtlaSil
  5. itsbeacım,bilmiyorumki ! o kremi kullandıktan sonra birden oluştu tabi yıllar geçtikçe yogunlukta etkili oluyor,bilgisayarlar falan ama bariz bu krem yaptı yani...

    YanıtlaSil
  6. Ben de cilt temizleyici pembe greyfurt serisinde ve özellikle ayak kreminde Neutrogena'yı tercih ediyorum. Nemlendirici özelliği çok iyi. Fiyatları da kalitesine göre uygun. İnternetten bedava kargo ile Neutrogena getirttiğim uygun fiyatlı bir site var tavsiye ederim Neutrogena ürünlerini kızlar.

    YanıtlaSil