10 Mayıs 2011 Salı

The body shop tea tree oil

Çoğu sevdiğim marka gibi, the body shop markasıda bulunduğum yerde yok:(Bu markanın bu ürünü o kadar çok övülüyordu ki, fena halde merak ediyordum bende..Sonunda yakın zamanda alabildim, yalnız umduğumu pek bulduğumu söyleyemeyecem maalesef.Ya ben çok bişey bekledim ya da ürün bahsedildiği gibi mucize değil ya da benim sivilcemler çok inatçı:)Ben mucize beklemiyordum ama biraz olsun işe yaramasını umuyordum yani:)
Bu çay ağacı serisini hala merak etmiyor değilim yalnız:)Yinede eskisi kadar ilgi duyduğum söylenemez bu üründen sonra.Ama siz merak ediyorsanız alın deneyin derim, bana yaramadı diye kimseye yaramayacak diye bi kaide yok.Nitekim, çoğu kişi bu minikten memnun..

7 yorum:

  1. ben de 3 tane bitirdim bundan ama sivilcelerimi hiç geçirmedi :/ lekeleri iyi geliyor gibi ama :) sivilcelerim geçerse şayet bi gün lekeler için alıp tekrardan denemek istiyorum :))

    YanıtlaSil
  2. benimde bulunduğum yerde tbs yok ben de merak ediyorum açıkçası istanbula gidince kendimi atacağım iki yer biri mac, biri tbs...

    YanıtlaSil
  3. gözde, lekelere ii geliyorsa onun içinde deneyebilirim.ii ki söyledin teşekkürler:)

    eremmeltem, bende aynen öyle yapıyorum:)mac,nars ve tbs'a uğruyorum mutlaka..inglotda eklendi artık maalesef bunlara:(

    YanıtlaSil
  4. lekelerim için kullandım faydasını göremedim..kötü kokusuyla muhatap olmaktan başka işime yaramadı..bende çok şey umuyordum..

    YanıtlaSil
  5. tatlıgacı:(benim derdim ne sivilce ne leke aslında.yeni sivilce çıkmasın yeter:)rouccatane kullanmaya karar verdim bu yüzden.Topikal ilaçlarda bu tip ürünlerde pek bi çözüm sunamıyor bana..

    YanıtlaSil
  6. Tea tree akneli cilde iyi gelir ama lekeler için Neostrata tarzında birşey gerekir. Tabi derecesine göre. Aşırı pigmentasyon varsa o da yeterli gelmeyecektir.

    YanıtlaSil
  7. gasilhane, haklısın..tea tree bence hiçbiseye ii gelmiyor ama:)

    YanıtlaSil