21 Mayıs 2011 Cumartesi

Dior nude pudra

Mükemmel pudra arıyorsanız işte karşınızda!!!!!
 Koşun gidin alın, hemen alın, başka pudralarla oyalanmayın demek istiyorum:))))) 
Yüzde bu kadar mükemmel duran başka pudra görmedim ben.Dior, ten makyajında mükemmel zaten, pudralarıda öyle fondötenleride öyle.Pudralarından forever ve üçlü pudra olan nude sculpting powderıda çok çok beğeniyorum biliyorsunuz.Bu pudra, benim için hepsinden üstün.Ama diğerleride harikalar tabi..
Hemen ciltle bütünleşiyor, renginizi canlandırıyor, toz toz durmuyor, kalıcı, fondöten üstüne çok güzel oluyor, kapatıcılığı bana göre orta.Cildi sorunsuz olanlar tek başınada kullanabilir..
En büyük özelliği, 'glowy' görünüm vermesi..Yani sağlıkla parlayan bi cilt sunuyor size..Yüzüme sürünce, bi serinlik hissi veriyor niyeyse:))Pudra olduğunu hissetmiyorum bile..
Tek kötü yanı, toz halde olması..Ama belkide kompakt olsa, bu kadar güzel durmazdı.O kadar beğeniyorum ki,pudranın içeriğinin 'i' sine dokunulmasın istiyorum:)))
Kullanımı rahat aslında toz olmasına rağmen.Kullanacağım zaman kapağı ağzına dayayıp, ürünü tamamen ters çeviriyorum, hemen düz çeviriyorum.Kapağa çok ürün gelmiyor böyle.Ben toz ürünleri kullanamam normalde ama buna alıştım.Geriye tek bi sorun kalıyor, yanımda taşıyamamak.Çok ihtiyacım olmuyor aslında makyajımı tazelemeye ama gün içinde yüzüme su serptiğim zamanlarda mecburen bi pudrayla üstünden geçiyorum tekrar.Neyse ki, en az bu pudra kadar sevdiğim sculpting powder var, gün içinde genelde onu taşıyorum yanımda..
Bittikçe kesinlikle alacağım birkaç üründen biri budur!!!!!

13 yorum:

  1. ÇOK GÜZEL GÖRÜNÜYOR AMA BEN PUDRA KULLANAMIYORUM.

    YanıtlaSil
  2. cildin kuru diye sanırım dimi gülcancm?bende bi süre kullanamycam artık sanırım, rouccatane kullandığımdan yüzüm soyuluyor:(çok alışmışım bunun verdiği görüntüye yalnız, en beğendiğim fondötenler bile üstüne bunu sürmeden gözüme güzel gelmiyor:)))

    YanıtlaSil
  3. güle güle kullan bu pudrayı ben de çok merak ediyorum ama sculpting i bitirmeden almama gerek yok diye düşünüyorum PARCAN

    YanıtlaSil
  4. teşekkürler cnm..pudra ihtiyacın yoksa şu an alma tabi ama pudra alacağın zaman gözün kapalı alabilirsin bunu:)

    YanıtlaSil
  5. itsbea ne güzel anlatmışssın pudrayı,bende pudra kullanamıyorum ama aklımı çeldin biraz:))cildim benimde kuruya dönük olduğu için pudra cildimle bütünleşmiyor,kötü duruyor,ilk kullanımdan sonra daha da kurutmaya başlıyor.kullanabilsem özellikle yazın kullanmayı isterdim.

    YanıtlaSil
  6. busecim, hiç kuru ciltli olmadığım için hayatımda mlsf:)şu an ne desem sağlıklı bi yorum olmaz sanırım.kendimi bildim bileli cildim karma:)bu ara burnum soyuluyor ilaçtan dolayı, o kısımda ten makyajı ii durmuyor tabi, ne fondöten ne pudra..

    YanıtlaSil
  7. arkadaşım aldı bu pudradan yaklaşık 1 ay once falan.140 tl olması lazım.çok memnun.

    YanıtlaSil
  8. legendnevredies, memnun olunmayacak gibi bi pudra diil zaten:)fiyatını net hatırlamıyorum ben ama 120 nin üstü olduğuna eminim.

    YanıtlaSil
  9. İtsbeacım güle güle kullan, benim de aklımda olan bir ürün kendisi :D Bu arada geçmiş olsun canım rouccatane'a ne zaman başladın?

    YanıtlaSil
  10. teşekkürler cnm, aklından çıkarma bu pudrayı:)rouccatana 13 mayıs akşamı başladım:(inşallah işe yarar..

    YanıtlaSil
  11. Olur canım çıkarmam :) İtsbeacım inşAllah işe yarar, doktorun seni uyarmıştır ama söylemeden geçmek istemedim; güneş kendini iyice göstermeye başladı aman dikkat et canım. Geçmiş olsun tekrardan.

    YanıtlaSil
  12. cilde iyi tutunabiliyo mu bu pudra cnm ve renk veriyor mu?

    YanıtlaSil
  13. mabelle, cilde iyi tutunuyor ve renk veriyor evet.sabitleme pudraları kadar renksiz değil.

    YanıtlaSil