29 Mayıs 2011 Pazar

Mayıs ayı favorilerim

Bu ayı böyle dolu dolu geçirdim:)

Givenchy absolutrly irresitible parfüm..Aldığım günden beridir elimde:)
Ysl cinema parfüm..Buda aynı şekilde..

Clinique super city block+Ysl teint parfait+Nars sheer glow fondöten+Estee lauder double wear concealer+Dior nude pudra..Bu ay hemen hemen her gün ten makyajımda bu kombinasyonu kullandım:)Hepsinden çok çok çok memnunum.Diğerlerinden bahsetmiştim zaten, nars fondöten ve estee concealerdanda yakında bahsederim..

Aydınlatıcı olarak; dior skinflash, too faced kalem, nars nico favorilerimdi..

Allıklarda; mac well dressed, nars deep throat, nars torrid ve armani 3 numaraya elim gitti genelde..

Rimelim; tabiki clinique high impact:))
Far kullandığımda genelde diorun koyu lacivert farını kullanıyorum.Çok seviyorum o rengi:)Onun dışında haki tonlarda olan loreal chrome intensy farımı ve harika pırıltıları olan ten rengindeki yves rocher luminelle farımı kullandım..
 Tabi bu farları bazsız kullanmadım:)Kullandığım baz; urban decay primer potion

Bu ay bi değişiklik yaptım ayrıca:)Rujdan çok gloss kullandım.Biotherm,clinique,inglot ve yves rocher glosslara gitti elim genelde.Ruj olaraksa her daim favorim olan yves rocher 04 numarayı kullandım tabi hafifçe sürerek.Lipbalm olarak yada gloss gibi tek başına kullandığım ürünse; mac lip conditioner petting pink..

Siz neler kullandınız bu ay?Blogu olanlar, link verebilir.Olmayanlar, yoruma yazabilir..Favori yazıları çok yararlı oluyor bence:)

6 yorum:

  1. nars fond'i o kadar merak ettim ki artık ten makyajı yapmıyor olmama rağmen alsam mı diyorum ama burada nars alabileceğim yer yok. :S online da fond. alınmaz heralde rastgele :D
    high impact benim de favorim♥
    yves rocher rujları merak ediyorumm. o kadar güzel anlattın ki hep (:

    bu ay la roche spf 50 tinted, loreal volumnious carbon black maskara, stila gel eyeliner kullandım. ruj da kullanmadım renksiz lipbalm kullanmak zorunda kaldım malesef dudaklarım kuru ötesi olduğundan bu ara :/

    YanıtlaSil
  2. nars fondöten, şimdiye kadar kullandıklarımın en iisi diyebilirim.online alabilirsin aslında, normalde kullandığın fondötenlerin filan rengine bakarak.ben mağazadan aldımda noldu:)yanlış renk almışım.ama neyseki hallettim o sorunu.
    yves rocher rujlar bence hem kaliteli hem de nispeten uygun fiyatlı, kesinlikle denenmeli..
    favorilerini yazdığın içinde çok teşekkür ederim cnm..la roche güneş koruyucu bendede var, geçen yaz kullanmıstım bi süre ama şu an duruyor bi kösede.bu yaz kullanırım belki arada.cliniquele fena halde aram ii çünkü güneş koruyucu konusunda:)

    YanıtlaSil
  3. bu parfümün şişesine bayılıyorum. Taşlı taşlı ışıltılı:)

    YanıtlaSil
  4. givenchy dimi cnm:)kokusuda çok güzel..senin favorileride bekliyorum:)

    YanıtlaSil
  5. oiiiy çok güzel bunların hepsiii :))
    şu clinique güneş kreminden ben de alıcam, yapısı nasıl canım yoğun mu??? bendeki sarı kaplı seridekini hiç sevmedim ağır bi yapısı var :/

    YanıtlaSil
  6. gözdecim:)cliniquei çok seviyorum ben,hiç ağır değil.güneş kremi gibide değil bence hatta:))burda anlatmıştım cnm;
    http://kraliceleoparus.blogspot.com/2011/04/clinique-super-city-block-spf-40.html

    YanıtlaSil