2 Mayıs 2011 Pazartesi

Olay cilt bakımı


 Bu markaya karşı niyeyse bi sempatim var:)Cilt bakım ürünlerinden bu jeli ve toniği kullandım sadece.İkisindende gayet memnun kaldım.Temizleyicisi jel yapılı..Güzel temizliyor, cildi germiyor, kurutmuyor.Makyajı tek başına temizelemiyor her temizleyici jelde olduğu gibi.Öncesinde makyaj temizleme suyuyla yada temizleme sütüyle yada temizleme yağıyla mutlaka destekleyin temizleyicinizi.Ardından toniklemekte etkili olur.Makyaj başka türlü çıkmaz!!

Toniği, normal sıradan bi tonik.Alkol içermiyor, cildi nemlendiriciye hazırlıyor, kendide nemlendirici özellikte zaten.

Bu ürünlerin tek sorunu, kokularının çok baskın oluşu.Rahatsız edici bi koku değil, aksine hoş kokuları var ama bildiğiniz gibi bu tip ürünleri cilt bakımında tercih etmememiz gerekiyor.Yinede market kozmetiği almak istersem, elimin gideceği markalardan biride olay:))

6 yorum:

  1. bende kullandım jelini bence oldukça başarılı

    YanıtlaSil
  2. Bende de Olayin goz makiyaji temizleyicisi vardi, super otesi bi sey! Kokusuz, hafif kremsi ve ne kadar agir goz makyaji yapsam da hemencecik cikariyoru! Indirimde falan gorursem, mutlaka kapacagim ve tavsiye ediyorum :)

    YanıtlaSil
  3. ben de bir nemlendiricisini kullanmıştım çok beğenmiştim şimdi daha doğal ürünlere geçtiğim için bıraktım ama gerçekten çok güzeldi güneş koruması bile vardı

    YanıtlaSil
  4. ilknur,eva,eremmeltem:)genel olarak beğeniliyor o zaman olay ürünleri.Dediğiniz ürünlerede denk gelirsem bakcam, teşekkür ederim..

    YanıtlaSil
  5. selam itsbea,ben forumdan dkmkci:)
    bende de bu serinin temizleme sütü var,bi tanesini bitirdim,ikincisinin de yarısına yaklastım.tonigi ile temizleyicisini de alcam:)
    gule gule kullan canım..

    YanıtlaSil
  6. teşekkürler gamzecm..seni burda gördüğüme sevindim:)

    YanıtlaSil