28 Mayıs 2011 Cumartesi

YSL teint parfait makyaj bazı

Bu baz benim bu ara fena halde gözdem olmuş durumda:)İlk aldığımda baz olarak denedim bir kez, güzel geldi ama çokta alınmaya değermiş gibi bulmadım.Sonra yeni aldığım nars fondötenin rengini yanlışlıkla biraz koyu seçince, bununla karıştırmak aklıma geldi.Denedim, bayıldım:)Denediğim günden beridir her gün istisnasız bu ikilinin karışımını kullandım..
Bazın yağlanmayı engellediğini ve makyaja 'glowy' görünüm kazandırdığını düşünüyorum.İçinde minik minik ışıltılar var, yalnız yüze sürünce aynaya çok yakından ve sarı ışık altında bakmak gerekiyor onları görmek için:)Yani gündüz kullanıma gayet uygun, belli olmuyor o ışıltılar.Sadece, sağlıklı bi görünüm veriyor..
Bazın hafif pembe-beyaz gibi olmasıda benim işime yaradı.Tenim, sarı alt tonlu ve ben pembe makyaj ürünlerinden nefret ediyorum.Ama bu bazı, sarı tonlu fondötenle karıştırınca yüzüme renk verdiğini ve diğer pembe alt tonlu ürünlerin oluşturduğu maske görünümünü oluşturmadığını düşünüyorum..
Cildim sarı alt tonlu, pembe alt tonlu ürün kullanmak istemiyorum ama böylede solgun görünüyorum diyorsanız, makyajda yağlı görünümden uzak sağlıkla parlayan ışıl ışıl cilt tercihimdir diyorsanız gidin alın derim!

2 yorum:

  1. kuru ciltleri gerer mi peki

    YanıtlaSil
  2. benim şu an cildim kuru gibi rouccatane kullandığımdan dolayı.germez diye düşünüyorum bu yüzden ama nemlendirici bi özelliğinin olduğunuda düşünmüyorum.oil-free ayrıca, o yüzden denemek gerekebilir önce..

    YanıtlaSil