30 Aralık 2011 Cuma

#2011 Favorilerim#


Benim için bu yılın fondöten galibi kesinlikle nars:)Ama sonradan aldığım ysl fondöteninde ondan pek eksik kaldığı söylenemez=)



Dior, ten makyajında bayıldığım bi marka..Özellikle bu iki ürünü çok seviyorum gerçekten..Dior forever compact ve dior nude toz pudra..


Concealerda tercihim estee lauderden yana oldu..Kapatıcılığı güzel gerçektende.Başka kapatıcılar kullansamda, bitince tekrar alacağım bi ürün..


Allık favorilerimi seçmek benim için gerçekten çok ama çok zor=)Bu sene sık kullandığımı düşündüklerimi ve en son aldığım guerlain allığımı seçtim.Guerlain allığı aldığımdan beridir başka allık kullanmıyorum:)))Bu yıl hep alacaklar listemdeydi ama kısmet yılbaşınaymış=)Bu yüzden, kendisi bu fotoda olmayı hak ediyor kesinlikle:))Diğer favori allığım armani..Tende duruşunu çok seviyorum..Ve tabi ki olmazsa olmaz, nars allıklar..En çok deep throat ve sin renklerine gitti elim sanırım=)


Bu aydınlatıcıya olan sevgimi duymayan kalmamıştır herhalde=)Nars nico..Bu yılın favori aydınlatıcısı buydu kesinlikle=)


Far kullanıyorsanız kesinlikle far bazı almalısınız diyerek başlamak istiyorum=)Bu baz kesinlikle ününü hak ediyor.Yalnız, artık alma şansımız yok biliyorsunuz bu markayı..Elimde inglot bazım olsada, bitince yeni bazlara yönelmeyi düşünüyorum..



Çok far insanı değilim ama sürünce bunları sürdüm genelde=)İnglot paletime bayılıyorumm..Gözleri, inanılmaz ön plana çıkarıyor açık rengi..Yves rocher farlarıda çok seviyorum, çok iyiler..



Lancome hypnose rimeli yeni aldım bildiğiniz gibi..Daha öncede testerından kullanıyordum, orjinali kesinlikle testerdan daha farklı ve güzel..Clinique high impact rimelin favorim olduğunu biliyorsunuz zaten artık, ondan yeni favorimi eklemek istedim=)


Clarins ve burts bees lipbalmlar..Çok severek kullandım, işe yaradıklarını düşünüyorum..


Rujdada ayrım yapmak zormuş=)Bu dört marka, benim severek kullandığım ruj markaları..Herbirinden dörder tane var elimde ve yapılarınıda sevdiğimden her rengini severek kullanıyorum.Renk seçme konusunda oldukça zorlandım gerçekten bu yüzden=)Neyse, sonuç olarak bunları seçtim..Guerlain 161 rose eternel-Nars niagara-Mac ramblin rose-Cecile 16 no..

Benim bu yıl ki makyaj favorilerim böyle=)Cilt-saç-vücut bakımında ve parfümde aman aman bi favorim olmasada minik bi yazıda bunlar için yapabilirim:))

8 yorum:

  1. Valla ne zaman bloğuna baksam gözüm gönlüm açılıyor=) 2012' de benim de yolum sık sık Nars' a düşecek sanırım böyle giderse=)Özellikle Sheer Glow' a bir bakmak lazım....

    YanıtlaSil
  2. kalimero, çok teşekkür ederim=)nars diyip duruyorum dimi haklısın:))

    YanıtlaSil
  3. oley yazmışsın <3 çok güzel hepsi iyi günlerde kullan cnm =)

    YanıtlaSil
  4. nars aydınlatıcını teninde görmeyi çok isterim.Almayı düşünüyodum haftasonu:))

    YanıtlaSil
  5. kapatıcıyı merak ediyoruuum kapatıcı arayışındayım online alacagım dogu gorevinde oldugum için koyu gözaltlarım var kapatırmı estee acep kararsızlardayım


    çekilişime herkesi beklerim
    http://kozmetikdeneyimleri.blogspot.com/2011/12/bioderma-sensibio-h2o-cekilisi.html

    YanıtlaSil
  6. pınarcım, teşekkür ederim=)

    merve, tenime sürsem bile belli belirsiz olur..ben o doğal görüntüyü seviyorum.normal aydınlatıcılar gibi flaş patlayınca görünen bi aydınlık vermiyor, fresh bi görünüm veriyor.yazısı vardı blogda, yüzümde değil ama elimde swatchları vardı cnm=)

    kozmetik deneyimleri, estee denediklerim arasında en iyi kapatma özelliği olan kapatıcı.benimde oldukça koyu göz altlarım var, harika süper diyemem ama piyasadaki en iyi kapatıcılardan biri olduğunu söyleyebilirim..

    YanıtlaSil
  7. güzel günlerde kullan canım =)favorilerine hayran kaldım ben de =)

    YanıtlaSil