18 Aralık 2011 Pazar

2012'den neler istiyorum?

NARS!!!NARS!!!NARS!!!

Kızmayın bana ama hala allıklarında gözüm var:))Luster ve gina ilk sırada..Desire,douceur,gilda bunları takip edebilir belki=)Başkada almayacağım.Yeter=)

Rujlarınıda severek kullanıyorum..Birkaç renk daha ekleyebilirim.Hatta, kırmızılar-pembeler-turuncular vs. şeklinde seri mi yapsam diyorum allıkları gibi=)Gözüm doyar belki, almak istemem ruj daha:))

Far bazı ve kirpik kıvırıcı ayrıca listemde..

Multiple copacabana:))Yada illuminatorlerden bi iki tane edinebilirim..

Sheer glowu satış blogumda satışa koydum biliyorsunuz..Kendime elimdekinin bi açık renginden almayı planlıyorum..

Renkli nemlendiricisi çıkacak yakında..Çıkınca, deneyip-beğenip-almak istiyorum:)))

Farlarındanda bisürü listem var..

NARS, seni seviyorum:)))))))))))))))



Guerlain'da en az nars kadar sevdiğim bi marka=)

1 tanecik bi allığını istiyorum, hala alamadım, sıra gelmedi bi türlü=)Siz biliyorsunuz dimi hangisi olduğunu?7 numaralı olanı:))



Sezonluk koleksiyonlarında çıkardığı, aydınlatıcı-bronzer-allık-pudra gibi bi ürün olunca almak istiyorum.Terra inca bronzerı alarak başlattım bunu=)Beğendiklerimi, almak istiyorum..Mesela, çiçekli bi aydınlatıcısı çıkacak yakında.Denemek lazım=) Hem orjinal hem kaliteli oluyorlar genelde..


Sağdan en üsttekini alırım belki bilmiyorum=)Guerlain'dan doğal tonlarda dörtlü bi palet almayı düşünüyorum ama ne zaman olur hangi seri olur bilemiyorum şu an=)


Ve tabi ki rujları..:)Arada bi alıyorum, almaya devam etmeyi düşünüyorum.Çok seviyorum=)


                        Eyelinerı=)Oldukça canlı duruyormuş..Denemem lazım=)



Mac msf natural..Vardı bende ama rengi uymadığından satmıştım:(                                                                                             
Mac 15li palet=)Bunu doldurmaya ömrüm yeter mi bilmiyorum:)))Burda olsa gidip arada bi alırdım ama şu an öyle bi imkanımda yok.Önce bi boş paleti almakla başlangıç yapabilirim sanırım:))))

Bunlar, benim 2012'de yapmayı planladığım alışverişler=)Mutlaka, araya birseyler girer tabi ama:))Şimdilik aklıma gelenler bunlar..

Bunlar dışında, daha önce söylediğim ama henüz almadığım dermokozmetik bi cilt bakım seti ve concealerlar var.Nasip olursa, bunlar öncelikli..2011 bitmeden almak istiyorum hatta:))

Geçen yılki 2011'den istediklerim yazıma bakmak isterseniz, tık tık=) Şimdi bi baktımda, o zaman daha kanaatkarmışım sanırım:))Çoğunu almışım onların neyse ki..:)Nars farlar ve givenchy fondöten hala beklemede yalnız=)İnanamıyorum kendime:))

Sizin 2012'den ilk istediğiniz kozmetik cicileri neler?

11 yorum:

  1. ayyy canım say say bitmez hatta 2012 den değil şu aralar bile istediğim bir dolu şey var:) narslın yeni koleksiyonundaki turuncumsu kırmızı ruj süper görünüyordu forumda gördüm,alabilirim:))

    YanıtlaSil
  2. aaaaaa böyle kozmetik Wishlist cok güzel fikirmis, bende yapmak istiyorum ; )

    YanıtlaSil
  3. özgecim, aynenya=)Hepsini bi anda almak biraz zorlayacağından, tüm yıla yaydım istediklerimi:)))Joyous redi mi diyorsun?Denemek lazım..

    vivacım, hadi hemen yap=)Hayali bile güzel alışverişin:))

    YanıtlaSil
  4. nars konusunda sana katılıyorum, diğer markalar olmasa da olur yani mac'le maybelline'nin sadece rimellerini saymazsak, ben sonsuza kadar nars ürünleriyle yaşayabiliriiim :D
    renkli nemlendiricileri ben de çook merak ediyorum ama daha fazla allık almam artık çünkü ten rengime uyucakların çoğunu almış olabilirim :D ay ne çok konuştum böyle, yeni yılda makyaj çantan narsla dolsun diyorum ;)

    YanıtlaSil
  5. wht's next, bende amin diyorum canım:)))bende nars allıkların çoğu var ama doymuyor hala gözüm=)mac'e ulasmam zor olduğundan, listeyi genisletemiyorum mlsf:(bu yıl sadece guerlain ve nars alsam bile yeter aslında bana:))

    YanıtlaSil
  6. çok güzel ve eğlenceli bir yazı olmuş...ürünleri alması kadar listesini oluşturmakta çok zevkli:)guerlain'lar benimde listemde var 4'lü far paleti ve gül şeklindeki aydınlatıcı ikiside şahane!

    YanıtlaSil
  7. kesinlikle cnm=)listeyi oluşturmak bile güzel:))genelde bu markalardan alıyorum ama şimdi netten bakınıyorumda markalara, biraz farklı yönlerede kaysam mı bu yıl diye düşündüm yazıyı yayınladıktan sonra=)chanel,ysl ve shiseido aklımdakiler..Bakalım neler getirecek yeni yıl bize:))

    YanıtlaSil
  8. bakim hemen sevgili blog=)teşekkürler

    YanıtlaSil
  9. Görseller bayıldım bakmaya doyamadım, ben de Nars istiyorum :)

    YanıtlaSil
  10. en kısa zamanda alırız istediklerimizi insallah sevdacm=)

    YanıtlaSil