5 Aralık 2011 Pazartesi

Kasım ayı favorilerim


Bu ayın favorileri genel olarak bunlar.Fix ürünlerim belli zaten=)Her ay aynı olmasın diye kimisini koymadım, mesela nars nico aydınlatıcı gibi:)))))Birde, favori yazılarımda allık seçerken zorlanıyorum bayaa.Çünkü, hepsini kullanmaya çalısıyorum=)Kendimi zorlamayayım artık dedim:)))Allıkların hepsini favorim gibi düsünebilirsiniz:))))))

Yinede, bu ay farklı olarak nars zen allığa elim gitti baya.Hafif uyguladığımda, verdiği görüntüyü seviyorum=)

Far, pek kullanmadım her zamanki gibi.Kullanıncada kahve tonlarda kullandım.İnglot far paletim benimleydi=)

Rujlarda, mac ramblin rose rujuma takmıs durumdayım bu ara:)Devamlı sürüyorum.Hem ben burdayım diye bağırmayan, hem kolay çıkmayan, hem doğal duran, hem güzel duran bi ruj kendisi=)Rengide ilginç.Kesinlikle her dudakta farklı duracağına inanıyorum:))Tek kat ve iki kat arasında bile dağlar kadar fark var..

Bir diğer ruj, clinique chubby stick..Çoooooooook doğal bi kırmızı.Hatta, kendi dudak renginiz sanabiliyor insanlar=) Kalıcılığı pek iyi sayılmaz.Ama verdiği doğal görüntüyü seviyorum.Baska renklerindende alabilirim..

Son rujumsa, cecile 16 no.Harika bi karamel tonu.Çok güzel ve doğal bi renk buda=)Bu ara elim doğal renklere kaymıs anlasılan:)))

Rimelim, avon supershock max..Kirpiklerim genel olarak uzun ve orta gürlükte denebilir=)Ben bu rimeli sevdim baya bayaa.Ama, kirpikleriminde etkisi olabilir belki bunda.Bu rimeli, orta karar bulanlarıda duydum çünkü;)Memnun kalmadığım rimel sayısı azdır benim bu arada..

Kapatıcım, estee lauder double wear..Gayet sevdim kendisini=)Bitince tekrar alacağım bi ürün.Yinede bitmesini istiyorum, her gün kullanıyorum:))Elimdeki diğer kapatıcılar ve yeni almayı düsündüklerimde olunca, bu kösede kalıp bozulmasın diye önce bunu kullanıp bitireyim dedim;)

Fondöten kullanasım pek yok bu ara.Hatta, ayıla bayıla kullandığım nars sheer glowu geçen gün sürdüğümde beğenmedim:))Fondöten boğuyo nedense son zamanlarda.Belkide, compact yapıya alıstı elim ve yüzüm biraz:))Bu ay ki ten makyajımda, dior forever benimleydi çoğunlukla..

İste bu kadarcık=)Hadi, herkes bu ayki favorsini yazsın:))

5 yorum:

  1. ınglot far paletin çok hoş canım,umarım vazgeçersin bir gün ( sen anladın ) :)) clinique çok şeker görünüyor bende bunlardan alacaktım kıyamadım sanırım parama:)

    YanıtlaSil
  2. Mac rujlardan simdiye kadar hic memnun kalmamistim, ama okadar güzel anlatmissinki, bende bir bakacagim o renge, umarim LE degildir ; )

    YanıtlaSil
  3. özgecim:))))))cliniqueler güzelya, değer yani almaya=)

    vivacım, mac rujların genelde lustre olanları seviliyor.bende lustrede var, burda gördügün frost yapıdakide var.ben ikisinide sevdim, ki normalde frost ruj pek sevmem=)LE değil bu arada.

    YanıtlaSil
  4. Yeni kesfedebildim blogunu..cok faydali seyler buldummm. Bende denemek isriyorum su mac ruju denemek..benim bloguma d beklerimmm sevgilerr:)

    http://zeysfashionroom.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  5. hosgeldin zeys=)tesekkür ederimm

    YanıtlaSil