21 Şubat 2012 Salı

Bitirdiklerim#4


Testerları bitirmekte bile oldukça zorlanıyorum:)Niye bisey bitiremiyorum ben çözemedim henüz?:))

Yalnız, project pandaki bi ürünü bitirdim sonunda, mutluyum o yüzden:))

Oda testerdı aslında ama aylarca gitti bana.Tam boyunu düsünemiyorum bile:)

Loccitane el kremi; gayet güzel bi el kremi.Severek kullandım:)Bi ara loccitane el kremleri hakkında post yapsam iyi olacak sanırım=)

Loccitane dus yağı..Basta köpürmüyor gibi geldi ama sonradan ürünün fazlaca kullanılması gerektiğini anladım:)Yinede normal dus jelleri gibi köpürmüyor fazla.Temizlemesi güzel, nemlendirmesi süper.Kokusuda çok güzel=)Tam boyu alınabilecek bi ürün..

Guerlain lor radiance makyaj bazı..Çok severek kullandım.Bitirme projemde yer alan buydu:)Daha önce hakkında post yapmıstım zaten.Cilde aydınlık veriyor, en önemli özelliği bu diyebilirim:)

Clinique high lenghts rimel..Buda postu olanlardan=)Birkaç kez kullanabildim ancak.Uzatma, dolgunlastırma, verdiği siyahlık hersey çok güzel ama kullanımı gerçekten çok zor.İnanılmaz yapıstırıyor kirpiklerimi:(

Bioderma node g sampuan..Yağlı saçlara özel bi ürün.Bi heves kullandım, tek seferde 20 ml. lik ürün bitti:)Sonuç hüsran:(Bu tip sampuanları köpürmediğinden pek sevemiyorum:)Saçlarım her zamanki yağlanma sürecini yasadı maalesef engel olamadı bu ürün.Tek kullanımlık yorumum ama bu, uzun vadede etkilidir belkide.Tam boyunu almayı düsünmüyorum..

Givenchy parfüm..İçine 1 ml. koymuslar, çok cimriler gerçekten:))Tek kullanımlık bile değildi=)Kokuyu zor aldım nerdeyse:))Kokusu baskın, biraz ağır denebilir hatta.Baskın çiçek kokusu gibi geldi bana, hafiften maskülen bi tarzı var bide bence.Erkek parfümü sevip kullanmak isteyen bayanlara duyurulur:)Benlik değil pek..

Lancome hypnose parfüm..Daha öncede bitirip yorumlamıs olabilirim bu minikleri, hatırlamıyorum:)Güzel koku, sevdim..Tam boyunu alabilirim.

Bioderma node s..Normal-kuru saçlar için bu ürün.Yağlı saç için olanıyla aynı özellikleri tasıyor bana göre.Nispeten daha yumusak oldu saçım diğerine göre.Sevmedim pek, büyük boyunu almam..

10 yorum:

  1. sorunun cevabı çok ürünün olması bence cok olunca bitmiyor bişey :)

    YanıtlaSil
  2. ilknur, olabilir evet:)aslında bu project pan için aynı ürünleri sıklıkla kullanmaya çalıstım ama yinede bitmiyolar:)

    YanıtlaSil
  3. ohh bitirmişsin sonunda:) diyordun bişey bitiremiyorum diye,için rahatlamıştır biraz:)

    YanıtlaSil
  4. bitmisleri görünce bende cok seviniyorum : ) Lancome´un parfümlerini bende cok begeniyorum, benim favoriler Tresor in Love ve Miracle ; )

    YanıtlaSil
  5. özge, içim rahatladı biraz evet ama hepte tester oluyo bitenler:))

    viva, tresor in love bendede var, çok güzel koku gerçekten=)

    YanıtlaSil
  6. Givenchy Ange Ou Demon favori parfümüm(dü), koca şişeyi bitirdim malesef :(( Bayıldığım bir kokudur..

    Bitenler çöpe, yenileri gelsin o zaman :))

    YanıtlaSil
  7. kybleninrenkleri..Değisik hos bi koku evet:)
    Gelsin gelsin:))

    YanıtlaSil
  8. Lancome Hypnose kaç şişe bitirdim kim bilir, bayılıyorummm..loccitane el kremi de aynen=)) duş yağını hep istiyordum ama artık indirimler kalkmış:( clinique rimel dediğin gibi yapıştırıyor ama memnundum ben 2 tam boyunu bitirmiştim

    YanıtlaSil
  9. elasel, hypnose güzel evet alabilirim bende:)loccitane mağazasına daha bizzat girmedim hiç:))ürünleriyle yavas yavas tanısıyorum=)clinique rimeli sevdim ama kullanamadımya:((

    YanıtlaSil
  10. Loccitane el kremini ne kadar sevmediysem Loccitane duş yağına o derece bayıldım, kokusu, verdiği yumuşaklık :)

    YanıtlaSil