22 Şubat 2012 Çarşamba

Chantecaille cilt bakım ürünleri


Chantecaille rice and geranium foaming clenaser..Bu temizleyiciyi uzun dönem kullandım testerlar sayesinde.Çok sevebildiğim söylenemez=)Köpürmeyen temizleyicileri pek sevmiyorum ben sanırım.Ama temizlemesi güzel, sonrasında gerginlik hissi yok..Uzun süre gider sanırım tam boyu:)Ekstra bi özelliği yoktu bana göre bunun dısında.

Chantecaille flower harmonizing cream..Nemlendirmesi güzel ama normal ve hafif karma ciltler için güzel.Yağlı ve kuru cilt için çok iyi bi seçenek olmayabilir.Yanaklarımı nemlendiremedi yeterince, t bölgesindede yağllılık hissediyordum sürünce.Çok kuru ciltler ve yağlı ciltler uzak durmalı diye düsünüyorum dediğim gibi=)

Chantecaille detox clay mask..Bu markanın asıl bombaları maskeleri:)Yağlı ciltlere siddetle bu maskeyi denemelerini öneriyorum..Bu kadar derinden temizleyen bi ürünle daha önce hiç karsılasmadım diyebilirim=)Maskenin rengide çok güzel bu arada, petrol mavi gibi bi rengi var:))Hemen kuruyor, kullanmı kolay.Sorunlu karma ciltlerde alıp kullanabilir bence.Kuruya dönük ciltlerde hafif gerginlik yapabiliyor sonrasında.

Chantecaille jasmine and lily healing mask..Nemlendirmesi güzel bu maskenin.Cildi yatıstırıyor, nemlendiriyor.Çok kuru ciltler için yeterli gelmeyebilir..


Chantecaille fruit and flower acids mask..İste benim en sevdiğim ürünü bu oldu:)Harika bi maske..Aynı anda hem temizlik hissini hem de nemlenmis cilt hissini yasayabiliyorsunuz:)Uzun dönemde dahada faydalı olabileceğine inanıyorum.Chantecaille markası bulunduğum yerde satılmıyor ama denk gelirsem bi yerlerde büyük boyunu alacak kadar sevdimm..Her cilt tipine uyar diye düsünüyorum.

Chantecaille cilt bakım ürünleriyle ilgili nette pek yorum yok.Bu yüzden, tester ürünlerini kullanmısta olsam yorum yapmak istedim kısa kısa.Çünkü, bazen öyle tester denk geliyorki aylarca gidiyor:)Tam boyun yarısına denk ürün kullanıyorum vs.Hakkında yeterli bilgi edinmediğimi düsündüğüm ürünlerin testerını kullansam bile yorum yapmaktan çekiniyorum.Bunlar veya tester hakkında yorum yaptığım diğer ürünler öyle değil.Zaten ne kadar kullandığımı ve fikir sahibi olduğumu yazımdada belirtiyorum..

Bu konuda simdiye kadar olumsuz bi yorum almadım gerçi ama açıklamak istedim yinede:)

Sonuç olarak bu markadan cilt bakımı almayı düsünürseniz eğer, 

maskelerine öncelik verin derim ben=)

7 yorum:

  1. Chantecaille tr de nerde satılıyo ki ?

    YanıtlaSil
  2. puchi, harvey nichols'da satılıyor..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aa harveyde satılıyosa en yakın zamanda gitmeliyim :) future skin fondoteninden almıştım amerikadayken ama bitti zaten azıcık :( ondan alırım çok iyi oldu öğrendiğim :)

      Sil
  3. Beklediğim yazıydı, teşekkür ederim cnm=)
    Temizleme jeli hiç mi köpürmüyor, sls var mı içinde.. Kil maskesi gerginlik yaratıyor mu..o beğendiğin meyve ve çiçek asitli maskenin ana işlevi nedir, yenileme falan mı? Çok sordum biliyorum ama sen seversin dimi beni cevaplarsın artık :P :D :D

    YanıtlaSil
  4. elasel, severim tabi:))cnm temizleme jeli hiç değilde birazcık köpürüyor diyim:)içeriğine bakmadım cnm.kil maskesi, yağlı ciltte sorun olusturmaz dediğim gibi ama bazen gerginlik hissediyordum yüzümde cildim kuruya dönükken.roaccutane yeni bitmisti=)asitli maskenin islevi o evet, daha fazla bilgi bulamadım hakkında.ama cildi pürüzsüz ve ısıl ısıl yapıyor kullanınca.nemlendiriciye fln gerek kalmıyor yumusacık yapıyor.ben çok sevdim=)

    YanıtlaSil
  5. Asitliyi merak ettim. aslında dr hauschka'nın bir maskesi var böyle yenileme özelliği olan süper bişey ama bunu da merak ettim denk gelirsem alayım sample..jeli eledim o zaman madem köpürmüyor..maskelerini not ettim..çok sağol tatlım=)

    YanıtlaSil
  6. evet cnm ekstra biseyi yok jelin ve nemlendiricinin bence.rica ederim=)

    YanıtlaSil