13 Şubat 2012 Pazartesi

Nars rujlar


Yukarıdan aşağı;

BARBARELLA-DOLCE VİTA-NİAGARA-GİPSY

Narsın her ürününü olduğu gibi rujlarınıda oldukça beğeniyorum=)

Bu rujların üçü aynı seriden biri farklı seriden..Farklı olan; niagara=)

Niagara satin seriden, diğerleri sheer seriden..

Barbarella, çok tatlı bi renk:)Sheer adının hakkını veriyor=)Tek katta zor renk veriyor.Ama biraz üstünden geçince ortaya çıkan renk çok güzel..Kiminde şeftali kiminde pembe ağırlıklı durabiliyormuş bu ruj..Ben, hafif kullanırsam swatchdaki rengi elde edebiliyorum..Daha yoğun kullanınca pembemsi bi renge dönebiliyor:)

Dolce vita, sheer yapıda olan bi ruj yine.Tam dudak rengi veya bir ton farklısı diyebilirim.Nude gül kurusu diye bi tabir duydunuz mu hiç?Sanırım şimdi duymuş oldunuz:))Öyle bi renk=)Renk verme konusunda barbarella ile aynı özelliğe sahip.Tek katta çok belirgin değil..

Niagara, satin seride..Serinin hakkını veriyor buda=)Saten gibi duruyor, rengi hem doğal hem iddialı aslında:)Biraz üst üste geçince oldukça gösterişli duruyor:)Nars'ın en meşhur ruj renklerinden biri sanırım=)

Gipsy, kırmızı pembe arası ama kırmızıya daha yakın bi renk.Dudakta swatchda durduğundan çok daha tatlı duruyor=)Sheer seride olmasına rağmen renginden dolayı tek katta belli oluyor..

Yapıları yumuşak, nemlendirme özelliği her iki seridede var..Belirgin renkler seviyorsanız, tercihiniz saten serisi olmalı.Daha şeffaf ve hafif parlak bi görüntü istiyorsanız sheer seriyi tercih edebilirsiniz.Nars'ın matte ve semi-matte adında iki serisi daha var.Ayrıca, kalem rujları var..Yani, nars'da çeşit çok:)Bizim tek yapmamız gereken renk seçmek:))

22 yorum:

  1. En çok Dolce vita ve Gipsy'yi beğendim :D Güle güle kullan canım ! ;)

    YanıtlaSil
  2. En cok Barbarella'yi begendim. Cok iyi bir yazi olmus, ellerine saglik! Ben de br NARS ruju var, simdi ismini unuttum, onu almayi planliyorum. Yapilari güzelse alacagim, senin bu yazin yardim etti. Tesekkürler. :)

    YanıtlaSil
  3. junkhead, senin renkler onlar zaten:))

    iheartsuu, barbarella çok güzel evet=)teşekkür ederim cnm:)yapıları güzel evet alabilirsin bence gönül rahatlığıyla, rica ederim..

    YanıtlaSil
  4. hepsi ayrı ayrı güzel.çok ama çok beğendim.dolce ise favorim oldu

    YanıtlaSil
  5. ayy canım itsbea çok çok teşekkür ederim çok açıklayıcı olmuş.barbarella aradığım renk.ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  6. pembe fiyonk, daha güzelleri senin olsun=)

    bronz makyaj, rica ederim cnm=)güle güle kullan simdiden:)

    YanıtlaSil
  7. itsbea güzel günlerde kullan hepsini :) daha önce bloğunda niveanın glossumsu rujlarından toffee renginin yazısını okumuştum. Dolce vita rengi toffee ye benziyor mu ? malum nivea'yı bulamıyoruz artık, bende ona bi alternatif arayışındayım :)

    YanıtlaSil
  8. canım güle güle kullan hepsini barbarella ve niagara benim de listem de :)

    YanıtlaSil
  9. simyaser, tesekkürler cnm=)dolce vita bence pek benzemiyor niveayla.nivea daha ıslak duruyor ve daha pembemsi, dolce vita gül kurusu daha çok.niveaya benzeyen bi renk görürsem çekmecemde sana haber veririm cnm=)hatırlayamadım simdi hiç.

    neslihancım, tesekkürler cnm.güzel seçimler ikiside=)

    YanıtlaSil
  10. Merhaba! Ben bir 'En Sevdigim Bloglar' listesi yaptim, ve senin blogun hakkinda da yazdim. Link bu: http://passionistaa.blogspot.com/2012/02/en-sevdigim-turk-makyaj-ve-moda.html
    Iyi aksamlar! :)

    YanıtlaSil
  11. Çok güzeller, güle güle kullan. Fiyatları ne kadar bunların canım?

    YanıtlaSil
  12. iheartsuu, çok sevindim:)tesekkür ederim cnm..

    ışık, tesekkür ederim=)55 tl..

    YanıtlaSil
  13. baksen kirli çıkıya :) bu kadar nars rujun olduğunu bilmiyordummm:) ay hepsi güzelde gipsy varya gipsy süper ötesi...

    YanıtlaSil
  14. hepsi çok güzel canım güle güle kullan:)
    niagara nezamandır alıcaklar listemde ^^

    YanıtlaSil
  15. nars'ın semi-matte rujlarına aşığım ^^ ama barbarella'yı da çok beğendim.. esas aklımda carthage var, geçen ilkbahardan beri alamamıştım :)

    YanıtlaSil
  16. Matteleri ben de beğeniyorum hatta velvet mattelere aşığım=) itsbea'ya gına gelecek artık forumda bile velvet matte diyip duruyorum:D :D bunlar da güzelmiş tatlım güle güle sür dolce vita tam benlikmiş

    YanıtlaSil
  17. özge:)))stok yapmısım zamanında demek ki:))))evet cnm gipsy dudakta çok güzel duruyor kesinlikle=)

    outletmakeup, tesekkür ederim cnm=)niagara listene girmeyi hak ediyor kesinlikle:))

    whats next, semi-matte serisinden bi iki renk seçmem lazım o zaman bi ara:)tesekkürler..

    elasel, evet canım dolce vita senlik gerçekten=)mattelerden ne kadar memnun olduğunu biliyorum evet:)ben yanlıs renk seçmistim bi ara mlsf onda:(baska renklerine bakmak lazım yine=)

    YanıtlaSil
  18. Sanırım benim senin gibi bir uzmana ihtiyacım var:))))

    YanıtlaSil
  19. alısveris danısmanı:))

    YanıtlaSil
  20. Hepsine bayıldım canım ya, birbirinden güzel renkler. Güle güle kullan :)

    YanıtlaSil