11 Mart 2012 Pazar

Bitirdiklerim#6


Yine bir bitenler yazısı=)Mutluyum huzurluyum:))

Loreal elseve saç maskesi..Saçımı anlık yumusatma özelligi dısında baska bi özelliğini anlayamadım.Parlaklık verir umuduyla almıstım=)Roaccutanedan sonra hicbirsey geri döndüremedi saçlarımı eski haline:(

Dior skin crystal nude makyaj bazı..Gayet severek kullandım.Yazısı burada . Tekrar almayı düsünmüyorum su an.Cildim zaten normal-kuru uzun bi süredir.Buda matlastırdıgı için kullanmam gereksiz..Birde süngerinin berbatlıgı ve ürünün tüyümsü seler toplaması almamamda etkin olabilirdi yağlı bile olsa cildim:))Mat ama ısıltılı bi görünüm isteyen yaglı ciltlere kesinlikle öneririm.İyi ki kullanmısım cildim yaglıyken yoksa bitiremezdim:))

Nars sheer glow fondöten..Bu fondöteni ne kadar sevdiğimi bilmeyen kalmadı herhalde=)Yazısı mevcut bununda.Tekrar alırım mutlaka bi ara.Su an denemem gereken baska fondötenler var ama.Bi süre özlememiz lazım birbirimizi:))

Loccitane el kremi..Ter önleyici versiyonu.Benim ellerimin içi çok terler:(İyi geliyor gerçekten.Benim için tek eksisi kokusu:(Narenciye kokuyor:))Farklı koku aynı yapı krem bulursam alırım.

Artemiss maske..Anti-age bi üründü sanırım.Pek bisey anladım sayılmaz ama dokusunu sevmedim diyebilirim sadece=)Birde yüzümü çok yaktı, bekletemedim fazla.

Artemiss nemlendirici..Hayatımda bunun kadar iyi nemlendiren bi ürün daha görmedim!Bebek gibi yapıyor cildi=)Çook sasırdım gerçekten=)Kuru ciltlere kesinlikle öneririm.

Dermologica peeling..Kum tanecikleri var içinde sanki=)Minicik tanecikler ama sertler.Pürüzsüz yapıyor cildi, beğendim..

Vichy göz kremi..Çok katı kıvamı var öyle böyle değil=)Nemlendirmesi iyi ama bende butoncuk yaptı bir adet.Tesekkür ediyorum kendisine:))

Bioderma atoderm temizleyici jel..Güzel temizliyor ama kokusu berbat=)

Issey miyake ve lancome parfümler..Daha öncede yazmıstım bunları=)Lancome farklı geldi, diğeri sıradan.


Bu project panlar benim isime yarıyor dediğim gibi:))Önceden bitiremiyordum hicbisey ama simdi daha sık bitireebiliyorum.Project pandayım diye almamazlıkta etmiyorum=)Takılıyorum öyle:))

7 yorum:

  1. nars fondöteni merak ediyorum bende:)

    YanıtlaSil
  2. wowww,baz ve fondoten bitirmişsin çook kıskandım:) bu ara bir fondoten daha bitirmek istiyorum darısı başıma:)

    YanıtlaSil
  3. ter önleyici el kremimiii? canım benim ellerim cok terliyor krem sürdüğüm anda başlıyor acaba etkili olur mu?

    YanıtlaSil
  4. pembe gönlüm sende, nars fondöten çok güzel=)

    özgecim:))kıskan kıskan=)

    kozmetik deneyimler, evet cnm etkili.önlemiyor ama normal krem sürünce olan o kötü his olmuyor.sen anlamıssındır demek istedigimi elin terliyorsa:))jel kıvamında oldugu için serinletiyorda.nemlendirmeside çok iyi.dediğim gibi sadece kokusunu sevmedim.

    biricitconsungunlugu, nars çok iyi gerçektende.kesinlikle alınası bi ürün=)

    YanıtlaSil
  5. Dior nude ile çok fark var mı nars fond arasında? Ve de Dermalogica peeling almaya değer mi sence?

    YanıtlaSil
  6. Canım, ben genelde aynı tip fondötenleri alıyorum=)Dior nudela benzerler aslında ama nars daha kapatıcı.Glow özellik ikisindede var.Bence ikisinide almaya değer kesinlikle:)Dermologica peeling hakkında net konusacak kadar deneyemedim ama bi peelingten beklediğimi yaptı.Dermologicanın günlük peelingini sevmemistim ben mesela.Ben arındırsın, gözeneklerimi bombos görim istiyorum kullandıktan sonra:))Buda öyle bi peeling cnm, güçlü.

    YanıtlaSil