20 Mart 2012 Salı

Bitirdiklerim#7


Valla baslıgı yazarken ben bile sasırdım:))Ben öncedende ürün bitiriyordumda farkedemiyomuydum biriktirmediğim için acaba?:))Bu defa çok daha mutluyum!Farketmissinizdir, allık bitirdim resmen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Neler bitirmisim bakalım..

Rival de loop maske; nemlendirici bi maske.Gerçekten çok basarılı ama rossman, gratis yok burda=)Hangisinde satılıyor bu özge?:))

La roche posay toleraine makyaj temizleme sütü..Hem göz hem yüz için kullanılabiliyor.Ayrı post yapabilirim:)Bitenler yazılarımda hep böyle diyip sonra unutuyorum gerçi=)Oldukça beğendiğimi söyleyebilirim simdilik, büyük boyunu alırım belki sonra.

Lancome tresor in love dus jeli..Normal bildiğiniz dus jeli=)Fiyatını bilmesemde çokta uygun olmayacağını düsünüyorum, gereksiz.

Vee inglot allık:))))20 numara.Pembe renkliydi=)Allığı kazımadım aslında ama ortası açıldıkça kenardakilerde yerinden oynadı ve kırıldı döküldü.Renginide yapısınıda çok seviyordum aslında ama fena halde sıkılmıstım:)İnglot allık almayı düsünmüyorum ben uzun bi süre.Yalnız, almak isteyenlere kesinlikle tavsiye ederim..Yazısı blogda mevcut.

Guerlain super aqua göz serumu..Bundan tsterlar sayesinde 10 ml. kullanmıs oldum sanırım=)Bununda yazısını yazabilirim, fiyatına göre mucize yaratmasada beğendim:)

Dior nude fondöten..Çok severek kullanıp bitirmistim büyük boyunu zaten=)Testerdan sürdüğümde güzel fondötendi alsam mı yine diyorum:))Kesin bi ara yine alırım ama aklımdaki diğer fondötenlerde simdilik sıra=)

İnglot allığıda bitirdiğime göre, bu posttaki project panı basarıyla bitirmis oluyorum:))
Darısı ikincinin basına=)

9 yorum:

  1. Allık bitirmişsin, maşallah :)) darısı başka project panlarına. kocaman bir alışveriş postu göreceğiz sanırım, şimdiden heyecanlandım.

    YanıtlaSil
  2. allığıı nasıl bitirdin yaa helal olsuun :)) öyle bol sürülcek bir allık rengide değildi :))

    YanıtlaSil
  3. makyaj cadısı:))sasıracaksınız belki ama bir süre bisey almayabilirim kendimi tutabilirsem:))

    anqel, tesekkürler=)evet dimi rengide koyu sayılır aslında ama 2 ayda bitirdim resmen allığı:))yalnız 2.5 gramdı allık=)bazı allıklarımıda elden çıkardım, su an benim için makul sayıda allığım var.birkaç tane aklımda olanıda aldıktan sonra azalttıkça alırım artık diye umuyorum=)

    YanıtlaSil
  4. sefan olsun allık bitirmişsin,şampanya patlatmam lazım buna :)
    bu maske rossmannlarda var canım :)

    YanıtlaSil
  5. özge:)))heh rosman demek=)düzeltim bi ara yazıyı:))

    YanıtlaSil
  6. allık bile bitirebildiğine göre kocaman bir tebriği haketmişsin canım,özeniyorum valla böyle postları gördükçe,bu arada la roche un postunu yazmayı unutma:)))

    YanıtlaSil
  7. tesekkürler busecim=)bitirdiklerimin yazılarına bakıp böyle dediklerimi ara ara yazmayı düsünüyorum:))

    YanıtlaSil
  8. Oh canım, gözün aydın, allık da bitirmişsin valla süper :)

    YanıtlaSil