3 Mart 2012 Cumartesi

Wishlist3


Nars loose powder..En az dört bes kez almama ramak kala bi aksilik çıkan ve alamadığım bi pudra bu=)Engel olan nedir hala bilmiyorum ama ısrarla bu pudrayı istiyorum:))
En son adımı bıraktım mağazaya, ellerinde olunca arayacaklar beni, bakalım=)

Bu renkli nemlendiriciyi merakla bekliyorum!Henüz gelmedi diye biliyorum.
Buraya gelince hemen alacağım insallah=)

Bu rimeli alıp almama konusunda kararsızım, kullanan varsa yorumlarını bekliyorum?Loreal volume million ve max factor masterpiece maskarada aklımdakilerden=)
Deneyemiyorumda:(Körlemesine alacağım yine bi tane sanırım=)
Bu kalemde gelmedi henüz buraya:(Denk gelirsem almayı düsünüyorum=)

Paramaribo rengi bu..Spring 2012 koleksiyonu ile gelecek bu far..Rengini yakındanda beğenirsem almayı düsünüyorum.Bunun dısında duo farlardan aklımda olan renkler; indian summer-key largo-alhambra..Bunları aldıktan sonra bu liste nars allıklara olan takıntımda olduğu gibi uzayabilir=)
Bu palet hakkında aslında hiç bi fikrim yok maalesef:(Sitesinde gördüğümden beridir istiyorum..Koleksiyonlar bölümünde var bu palet ama geleceğine yada çıktığına dair hiçbirsey okumadım.Gören duyan bilen varsa lütfen haber versin bana=)Night serisinden farlar var içinde.


Buda uzun zamandır istediğim ürünlerden biri..Yeni çıkan perfection lumiere fondöteni ile karsılastırıp alırım diye bekliyordum ama sanırım ben bunu daha çok seveceğim=)Öyle hissediyorum:))Diğer fondötenide merak etmiyor değilim ama=)
 Yeter artık allık almamalıyım dedikçe aklıma biseyler giriyor=)Buda onlardan biri:))
Bu fondötende fena halde aklımda:)En kısa zamanda almak istiyorum!
Rengin güzelliğine bakar mısınız?=)Geçenlerde bunun seftali rengini almıstım hatırlarsanız, memnun kaldım..Bu renginide mutlaka edinmeliyim=)
Mac msf natural..Buda aynı nars gibi aksilikler yüzünden bi türlü benim olamayan bi pudra:(

Mac mineralize compact fondöten..Merak ettiğim ve almak istediğim bi ürün=)


Mac ccb pearl aydınlatıcı..İncimsi bi rengi var diye umut ediyorum=)

Mac rujlardan see sheerde ne zaman almaya niyetlensem mağazada bulamadığım ürünlerden..Çok isteyince olmuyor gerçekten:))Hala istiyorum ama=)Onun dısında lady danger yada please me gibi bi renk alailirim.Yani istediğim sadece iki ruj=)

Simdilik bu kadar yeter mi dersiniz?:)))Bunları ne zaman alırım bilmiyorum=)Listelerim hiç bitmiyor;)Ama listelerimdeki ürünleri zamanla aldığım için kendimi kutluyorum=)Arada listeden olmayan farklı ürünlerde alabiliyorum tabi;)Oda ilk görüste asktan dolayı sanırım?=)

15 yorum:

  1. loose powder benim de wishlistimde vardı alacağım inşallah bir gün.

    YanıtlaSil
  2. baya baya uzun bir liste olmuş canım :)nars loose powder benimde ne zamandır aklımda ama bakalım ne zamana kısmet. vitalumiere aqua dan bende çok memnunum güzel bi seçim olmuş ;) Nars 'ın altılı paletide çok güzel görünüyor...

    YanıtlaSil
  3. dofa dofa, bir gün..:))Bende alabileceğim insallah=)

    ...:)adını yazmakta zorlanıyorum cnm:))loose powder baya ünlü bu ara=)chanelden bende memnun kalırım gibi düsünüyorum.altılı palet evet güzel ama bulamayacağım sanırım:(

    YanıtlaSil
  4. renkli nemlendiriciyi ben de merak ediyorum, gelince denemek istiyoruum :)

    YanıtlaSil
  5. bi an önce gelir insallah=)buraya daha geç gelir ama sanırım:(bazı ürünler eksik vepada hala..neyse ama narsın buraya gelmesi bile benim için mucize:))

    YanıtlaSil
  6. mac'in msf'si, mineralize compact'ı ve nars renkli nemlendirici benimde merak edip almak istediklerimden ama önce gözümün önünde duran artık bitsin dediğim ürünlerimi bitirmem lazım:)

    YanıtlaSil
  7. Nars ürünlerini bende merak ediyorum, almanyada satilmadigi icin internetde gördügüm kadariyla ismarlamak gerekiyor ama : )

    YanıtlaSil
  8. melal:)ben o project pan isine bi kez kalkıstım beceremedim=)bi daha yapmam sanırım:))Ürünler bitti veya bitmek üzere ama o sırada almayada devam ettim=)Benimkide böyle bi proje iste:))

    viva, nars harika bi marka herseyiyle bence..Ben abartıyorum biraz sanırım aslında alma konusunda ama napim elimde değil:))

    YanıtlaSil
  9. çok güzel ürünler seçmişssin canım,geçen chanel aqua ve clarınsı delımde denedım bıraz koyu gıbı geldı bana almadım:(nars paletın renklerıne bayıldım,ccb pearl bende istiyorum:))

    YanıtlaSil
  10. buse, sen çok açıksın sanırım=)ben ara ton olduğum için bisey bulurum sanırım:))nars palet muamma hala kimse bilmiyo galiba:(

    YanıtlaSil
  11. oooo listeler hazırlanmış yine,hepside çok hoş. Nars Maskara iyimi kötümü bende hiç bilmiyorum nedense:) sanki kimsede görmedim..

    YanıtlaSil
  12. özge=)liste hazırlandı yine evet:))narsı bende kimsede görmedim cidden=)bi tane çıkması zor diye bi yorum okudumdu sadece.

    YanıtlaSil
  13. uzun listeni çok sevdim bende bu ara bir liste hazırlıyorum, benimkinde mac nicki minaj ruj var umarım gelince bitmeden alabilirim, msf pudra çok güzel bişi mutlaka almalısın see sheer ve please me ruj bende var ikisi de çok güzel bulursan onları da kaçırma ayrıca pearl vazgeçilmezim incimsi bir parlaklığı yok daha çok cildin sağlıktan gelen ışıltısı gibi bana göre öyle olması daha güzel :) ve incimsi parlaklık istiyorsan nars copacabana illuminatör e bakmanı tavsiye ederim ama alacaksam olsam yine ccb pearl alırım :) öptüm:*

    YanıtlaSil
  14. tubiss, çok tesekkürler cnm öneriler için=)msf pudrayı daha önce kullandım biraz aslında ama koyu geldiginden satmıstım:(bi türlü alamadım o zamandan bridir tekrar.rujları bulursam kacırmycam evet:))incimsi derken aslında bej rengi bi parlaklık kastettim:)nars copacabana multiple vardı bende, hediye çekilisimle vermistim onu.denedim ama beyaz sim sim durusundan dolayı tekrar almayı düsünmüyorum;)geçen gün illuminatörüne baktım, çoooook simli onlardaya=)ccb pearl anlattıgına göre ihtiyacımı karsılayabilir sanırım=)

    YanıtlaSil
  15. Chanel'in hangi allığı o cnm, çok güzelmiş=) sende dior nude loose powder var mıydı bu arada? nars mı dior mu karar veremiyorum

    YanıtlaSil