4 Haziran 2012 Pazartesi

Bobbi Brown shimmer brick nectar allık


Bi süredir devamlı elim bu allığa gidiyor=)

Resimdede gördüğünüz gibi küçük bi kısmı kırıldı maalesef hatta bu yüzden.Ambalajının sağlam olmadığını bile bile çantaya attım:)Normalde kırık çatlak biseye dayanamam kullanamam ama bu allıkta gözüme batmadı pek bu durum.Ya çok sevdiğimden ya da takıntımdan kurtulmaya basladıgımdan:))

Adı her ne kadar nektar olsada, bence pembe bi allık bu:)
İçinde seftali yansımalarıda olan harika bi pembe..

Oldukça ısıltılı bi yapıda gördüğünüz gibi.Pigmentasyonu iyi, yumusak yapıda, dağıtması kolay.Kalıcılığı yeterli.Simler parça parça durmuyor yüzde, daha çok sedefli gibi duruyor ısıltısı.Nars orgasm allığa benzetiyorum renk ve durus açısından ama bu ona göre daha pembe ve daha ısıltılı..

Isıltısıyla ben burdayım diyen bi allık istiyorsanız kesinlikle bakmalısınız=)

6 yorum:

  1. :) Renklerini beğendim yazın baya işine yarar bu tonlar.
    madambfashion.blogspot.com bloguma beklerim

    YanıtlaSil
  2. madambfashion, blogunu takip ediyorum zaten=)renkleride tam yazlık dediğin gibi=)tesekkürler..

    YanıtlaSil
  3. Bende de var aymısımda.Zamanında Strawberry den almıştım.Yüzümde gören hayran kalıyordu.Bir aralar her gün kullandım.Uzun zamandır kullanmıyorum.Geçen gün baktım üstü sertleşmi gibi bir tuhaf olmuş.Ama kullanıcam çünkü gerçekten çok güzel.

    YanıtlaSil
  4. begummy, bende uzun zamandır kullanmıyordum mlsf niyeyse:(üstü sertlestiyse, hafifçe kazıyabilirsin o kısmı düzelir hemen.

    YanıtlaSil
  5. Beige rengi var bende, allık olarak kullanmam imkansız arada sırada aydınlatıcı niyetine sürüyorum, güzel ürün..sen de güle güle kulan cnm:)Bir yerde okumuştum Demet Akbağ'ın favori ürünüymüş, her çekimde kullandırtıyormnuş:P

    YanıtlaSil
  6. beige pek renk vermiyor o zaman demek.benimde ara sıra aklıma düser baska renklerinede baksam mı diye.renk vermiyorsa, gerek yok ama.bunu aydınlatıcı olarak kullanmak zor, baya renk veriyor.demet akbağı senden duydum:))fotolarda kamerada filan güzel parıldıyor, ondandır=)

    YanıtlaSil