10 Haziran 2012 Pazar

Makyaj çılgınlığım devam ediyor:))


Bir haftalığına sehir dısına çıkmam gerekiyor.Cicilerimden ayrılmak zor geliyor ama mecbur:))Bes dk. içinde elime ne geçtiyse koydum seklinde hazırladım bunları.Geçen yazda böyle bir post yapmıstım, evden bi süreliğine ayrıldgımda yanımda götürdüklerim diye=)Baslık makyaj çılgınlığı idi, bu yüzden bunun baslıgıda 'devam ediyor' oldu:))Burdan bakabilirsiniz o yazıma.Bakalım simdikinin içinde neler varmıs..


Fondöten ve pudralar benim elim ayağım:)Çok sorunlu bi cildim yok aslında ama çok seviyorum=)Her birini götürmek için ayrı bi sebebim var:))


Aydınlatıcıda elim bunlara gitti.Yeni olduklarından sanırım:))Guerlain sun in the city pudramıda götürmek isterdim ama hem çok büyük hemde zarar gelir diye korkuyorum.Uzun yol:)


Allıklar vazgeçilmezim=)Geçen yıl elimdeki tüm allıkları götürmüstüm sanırım ayrım yapamadıgımdan:))Bu yıl hem sayıları arttıgından hem de biraz akıllandıgımdan içlerinden altı taneyi seçebildim.Kendimi tebrik ediyorum!


Rujlarımdan en sevdiklerime gitmis elim:)


Elim ayağım olan fırçaları götürüyorum sadece=)


Pek far kullanmadığım belli oluyor bu resimden:))


Göz kremi ve sensibio h2o makyaj temizleme suyu eklenecek bunlara..


Parfümlerden birini çıkarabilirim.Bana yeterde artar bile=)

Simdilik bu kadar:)

11 yorum:

  1. :) yanında bir hazine gidiyor o zaman :)

    YanıtlaSil
  2. pembe fiyonk:))biraz azaltmaya çalısacağım ama bilmiyorum basarılı olabilir miyim=)

    YanıtlaSil
  3. bir hafta için biraz abartmış olabilir misin:)

    YanıtlaSil
  4. canım bunlar ne yahu,bende skiden bu kadar ürünle şehirdışına çıkardım yüzde 80 i hiç kullanılmadan geri gelirdi, artık akıllandım çok çok az ürün götürüyorum:)

    YanıtlaSil
  5. doldurmussun ürünleri hepside birbirinden güzel, süpersin! : D

    YanıtlaSil
  6. Canım doldurmuşsun resmen makyaj çantalarını :)) ben kendime diyordum çok ürün alıyorum diye ama seni görünce kendim masum kaldım :D Ne kadar kalıcaksın canım? Hepsi de çok güzel, güle güle kullan bitanem..

    YanıtlaSil
  7. Ben küçük çapta bir koleksiyonunu tanıtıyorsun sandım önce fotoğrafları görünce :) Ah meğer tatile gidiyormuşsun, hepsi de çok güzel :))) Gözüm gönlüm açıldı resmen

    YanıtlaSil
  8. Ne az şey almışsın(!) canım Bravo :D Dikkat et , biyerlerde unutma kimisini , bana sıkça olur :D Gittiğim tatil mekanlarında birer Ruj , allık fırçası ve far paleti unutmuşluğum vardır :D

    Banada beklerim;
    http://rimellikiz.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  9. kızlar hepinize çok tesekkürler:)döndüm..aldıklarımın bi kısmını kullandım bi kısmını kullanamadım, çünkü ordanda bisürü bisey aldım:)

    YanıtlaSil
  10. ben de balayı için 10 günlük bir hazırlık yapıyorum ama akıllandım artık :p bir kere tüm cilt bakım ürünlerimi tester götürüyorum. toplamda 100gr yer bile tutmayacak :D makyajı ise 5 ürünü geçmeyecek şekilde seçecem. nasılsa ordan alırım ben durmam yine :D götürüyoruz ama kullanmıyoruz, boş yere bagajda yer kaplamasın bari :)

    YanıtlaSil
  11. bakımlıblog, çok mantıklı:))5 degilsede, bende artık azaltmaya çalısacagım kesinlikle.

    YanıtlaSil