23 Temmuz 2012 Pazartesi

Mac prep prime face protect spf 50


Makyaj bazlarına karsı hissiyatım çok farklı:)Kullanmak istiyorum ama üseniyorum vs.Yalnız son zamanlarda eskisine göre daha sık kullanıyorum.Bunda iyi bazlara denk gelmemde etken tabi.
Bu iyilerden biride prep prime..

Bazımız, kalıcılığı arttırıyor..

Cildin nem dengesini sağlıyor.Yağlanmaya meyilli kısımları mat tutmasına rağmen cildi matlastırmıyor tamamen.Ben bu özelliğini oldukça sevdim.
Doğal sağlıklı bi ısıltı bırakıyor ciltte.

Yapısı, krem seklinde.Dağıtması kullanması oldukça kolay.

50 faktör koruması var.Sanırım sadece uvb ısınlarına karsı koruma bu, uva ya koruması var mı bilemiyorum ama sanmıyorum.Bu yüzden günes koruyucuyla kullanmak daha iyi olur.Ben bunu her zaman uygulayamasamda siz daha dikkatli davranmaya özen gösterin derim:)

Ve baz almayı düsünüyorsanız mutlaka bunada sans verin=)

4 yorum:

  1. şans vermeyi düşündüm bile :)

    YanıtlaSil
  2. merve, isabetli bi karar:))

    YanıtlaSil
  3. Bundan aldım ama testir olarak denediğimde sedefli bir renk veriyordu cild ancak benim aldığım evde öyle çıkmadı. Açıkcası cok sinirim bozuldu. Biliyorsunuz mac ürünü tekrar almıyor.

    YanıtlaSil
  4. Merhaba bu üründen aldım ancak testir olarak denediğim sedefli duruyordu. Evde aldığım ürünü deneyince alakasız olduğunu gördüm ve sok gecirdim resmen biliyorsunuz mac ürünlerini geri almıyor. Nasıl olur böyle birsey bı fikriniz var mı?

    YanıtlaSil