4 Ağustos 2012 Cumartesi

Nars sheer matte fondöten

04 DEAUVİLLE

Son resmi özellikle ekledim ve hemen neden eklediğimi açıklayayım=)

Hep güzel özelliklerinden baslardım ürünlerin ama simdi tam tersi olacak.Bu fondötenin en kötü yanı çok katı kıvamda olması.Ürünü siseden almak hayli zor, pompası yok zaten, siseyi ters çevirince bile akmıyor gördüğünüz gibi.Peki ben nasıl kullanıyorum?:)Kulak çubuğuyla alıyorum simdilik, insallah bi sorun olmadan bitirene kadar 
bu sekilde kullanabilirim yoksa yazık olur:)
Katı olduğunu birçok kisiden duydum ama benimkinde ekstra bi katılık var sanırım.Sans:)

Kıvamı dısında söyleyeceğim pek bi laf yok açıkçası.Geri kalan özelliklerini beğendim..

Nars sheer glow en sevdiğim fondötenlerden zaten, sheer matte fondötende onun kadar olmasada gayet iyi özellikleri olan bi fondöten..

Durusu adındanda anlasılacağı üzere mat.Mat fondöten deneyimim pek yok aslında ama bunun yüzü sağlıksız, kuru göstermediğini söyleyebilirim.

Ürünü aldıktan sonra yayması rahat.İs alabilmekte:))

Kalıcılığı iyi.

Kapatıcılığı sheer glow gibi geldi bana.Bana göre iyi kapatıclıkları her ikisininde.

Biterse tekrar alacağımı sanmıyorum.Mat fondöten pek sevmiyorum, ürünü kullanmakta zorlanıyorum ve sheer glow fondöteni kesinlikle daha çok seviyorum=)

5 yorum:

  1. bir mat fondoten benim de alasım vardı iyi oldu bu yazıyı okumak :)

    YanıtlaSil
  2. kozmetik deneyimleri, yardımcı olduysa ne mutlu=)

    YanıtlaSil
  3. Bende denemek istiyordum ama şişeyi pompalı yapsalardı bari,kullanımı zor ürünler acil makyaj yaparken zorluyor insanı

    YanıtlaSil
  4. Güle güle kullan itsbea... Ben de özel günlerde kullanmak için kapatıcılığı güzel hafif dokulu bir fondoten ararken bir arkadaşımın tavsiyesiyle maybelline matte mousse köpük fondoteni aldım.Gerçekten kapatıcılığı ve duruşunu çok beğendim, sen de var mı bilmiyorum ama:) Nars ı güle güle kullan:)

    YanıtlaSil
  5. kozmetikperisi, pompası ayrı satılıyormus narsın ama ben hangi mağazasına sorduysam yok dediler=)pompayı ayrı satmak nasıl bi mantık bilmiyorum zaten.

    archi, tesekkürler cnm.maybelline kullanmadım ama dream matte mouse fondötenini arkadasımdan denemistim bi ara.beğenmistim, uygulaması kolay ve kapatıcı olmasına rağmen hafifti.

    YanıtlaSil