18 Ağustos 2012 Cumartesi

Yaz favorilerim


Yaz favorilerim böyle..Mayıs ayında yazmısım en son favoriler yazımı.Bende haziran temmuz ağustos üçlüsünü bitirirken yazın en çok kullandığım ürünleri seçmeye çalıstım.

Fondötende genel olarak hep farklı kullanmaya çalısıyorum, bozulmadan hepsini bitirmem lazım çünkü:))
Yinede elimin nispeten fazla gittiği ürünler var tabi..Mesela chanel vitalumiere aqua compact fondöten..En çok kullandığım ürün bu.Bitmesin lütfeen:)Diğerleride clarins ve guerlain..Glow görünüm vermeleri ve hafif olmaları beni cezbeden en önemli nedenler..Toz compact kullanmak istediğimde ise dior forever tek tercihimdi=)

Pudrada sabitleyici olanları tercih ediyorum genelde.Narsa gidiyor elim son zamanlarda..Aksam veya uykusuz bi gecenin sabahında makyajımı tazelemek istiyorsam mac msf natural geçiyorum tüm makyajın üstüne, anında taze bi görünüm elde ediyorum.Mecbur kaldığım için böyle yapıyorum maalesef:)

Aydınlatıcıda tek tercihim clarins pudra oldu aldığımdan beridir.Yaza daha ısıltılı highlighterlar yakıssada benim elim hep buna gitti bu ara..

Kapatıcı olarak lancome effacernesi çok kullandım, onun yanı sıra mac prolongwearda elimin gittiği ürünlerden oldu.Kapatıcımı tazelemek istediğimde inglot kalemi geçiyorum makyajımın üstüne.Aydınlatıyor ve taze görünüm sunuyor.Yine mecburiyetten:(

Makyaj bazında ise tercihim mac prep prime spf 50..Özellikle yaz için harika bi ürün.

Allıkta; chanel espiegle, nars orgasm, mac fleurpower, mac peachykeen tercih ettim..

Far olarak sadece loreal krem farları kullanıyorum aldığımdan beridir=)Harikalar..Baska renklerindende alacağım, bazsız bile kalıcılar..

Göz kaleminde yeni aldığım yves rocherlere gitti elim ve tabiki avon supershocka.

Eyeliner olarak her ay favorim olan guerlainı kullandım.Neredeyse yarılamısım hatta:))

Rimelim son bitenler yazımda gördüğünüz lancome.Gayet kuru yapıda su an ama atamıyorum:))Yeni rimeller alınca ancak kıyabileceğim sanırım.

Far bazım, mac paintpot bare study.Loreal farlarla baz kullanmadım dediğim gibi ama sadece bunu sürüp çıktım bazen, far gibi kullandım yani=)

Kas için kullandığım ürünse mac browset begulie..

Bu ay çok ruj kullanmasamda, yazın genel olarak mac vegas volt ve guerlain rujumu kullandım.Ve her zamanki favorim olan mac ravishing..Fotoya koymayı unutmusum:(Dior serum rujda elimin gittiği rujlardan.Kalıcılığı ve durusu mükemmel..Ve mac lip conditioner hafifliği ve doğallıyla seçtiğim ürünlerden.

Gloss pek kullanmıyorum ama lancome glossa elim gitti devamlı yazın.Kırmızının cazibesi=)

Sizin yaz favorileriniz neler?

7 yorum:

  1. lorealler şaşırtıcı derecede mükemmel değil mi? ben de açık pembeyi almayı planlıyorum 6.rengim olacak. :)

    YanıtlaSil
  2. evet cnm cidden çok sasırdım ben bu kadar beklemiyordum, almayıda düsünmüyordum hatta:)bende doğal tonlarda olanları toplamayı düsünüyorum=)

    YanıtlaSil
  3. nars pudra aklımda canım, benimkileri azaltınca 2-3 pudra almak istiyorum.Biri Nars:)

    YanıtlaSil
  4. evet cnm alacaklarından biri bu olsun:)

    YanıtlaSil
  5. itsbeacim harika ürünler, ben de dior serum rujlara bayılıyorum. Bende de 760 numaralı rengi var. Diğer renklerden de almayı planlıyorum.Güle güle kullan:)

    IMAN...

    YanıtlaSil
  6. Ben de nars ve dior nude pudra alacağım inşallah:D güle güle kullan cnm ürünlerini:)

    YanıtlaSil
  7. iman, bende bi ara 760 noya takmıstım, çok güzel renk oda=)yapıları çok güzel cidden bunların.

    elasel, al canım kefilim onlara:)tesekkürler



    YanıtlaSil